El CP Congrés-La Sagrera Es Mou treu un empat d’Olot i aquest diumenge pot classificar-se pel playoff d’ascens si guanya a casa

En un partit amb moltes alternatives, que ha passat de guanyar per 0-2 a perdre per 3-2 i 4-3, Marc Aubets ha fet el 4-4 a 1’37” del final

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha arrencat aquest dissabte un bon empat a la pista del CPH Olot (4-4) en el partit d’anada de l’eliminatòria de repesca de Nacional Catalana, que li permetrà jugar el play-off pel títol si aquest diumenge supera a l’equip de la Garrotxa a la tornada que es jugarà a les 12.30 hores a la Pista Coberta Cristina Clota.

El partit, en el que el Congrés ha seguit amb les baixes d’Àlex López i Oriol Morell, tots dos lesionats, ha estat molt igualat i amb alternatives, ja que del 0-2 s’ha passat al 3-2 i, després del 3-3 i el 4-3, a 1’37” del final Marc Aubets ha marcat de penal el gol del definitiu empat.

Jordi Arboix ha avançat a l’equip dirigit per August de Nòbregas al minut 6 de partit i després que Marc Aubets fallés un penal al 8 el mateix jugador ha vist una blava i Mèlich ha salvat la corresponent directa. Les coses s’han posat molt bé quan, en inferioritat, els àrbitres han xiulat un segon penal que el seu germà Albert ha convertit en el 0-2 al minut 11.

Menys d’un minut després, però, Lluc Jiménez ha tornat a posar a l’Olot dintre del partit amb 1’1-2 i a 2’16” del descans Elias Càceres ha fet el 2-2 amb el que s’ha tancat la primera part.

A la segona, Tomàs Marcé ha posat per davant a l’Olot al minut 29 i dos després Jordi Arboix no ha aprofitat una directa a favor després que Adrià Piera veiés una blava, però el mateix jugador groc-i-negre ha batut a Pau Flores al minut 37 i ha establert el 3-3. Amb l’empat al marcador, tots dos equips han vist una blava, però cap dels dos equips ha aprofitat les directes que han tingut a favor i ha estat l’Olot, per mitjà de Joan Mangas, qui s’ha posat per davant a manca de sis minuts.

El Congrés ha seguit buscant l’empat i l’ha trobat a 1’37” del final quan Marc Aubets ha convertit un tercer penal a favor que deixa les coses molt igualades de cara al partit de tornada d’aquest diumenge. Si el Congrés guanya, jugarà els quarts de final del playoff d’ascens contra el Barça B. Si perd, haurà de jugar el de descens contra el Capellades.

FITXA TÈCNICA

CPH Olot, 4 (2 i 2): Pau Flores, Adrià Piera, Lluc Jiménez (1), Ferran Sacrest, Tomàs Marcé, Roger Saladrigues (1), Nil Rodríguez, Joan Mangas (1), Elias Cáceres (1) i Bernat Grauvilardell (ps)
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (2 i 2): Albert Mèlich, Albert Aubets (1p), Marc Escribà, Jordi Arboix (2), Marc Aubets (1p), Pol Perpinyà, Pau Aparicio, Àlex Martínez i David Salelles (ps)
Gols: 0-1, Arboix, 6’; 0-2, Albert Aubets (p), 11’; 1-2, Jiménez, 11’; 2-2, Càceres, 23’ (descans); 3-2, Saladrigues, 29’; 3-3, Arboix, 37’; 4-3, Mangas, 44’; 4-4, Marc Aubets (p), 49’
Àrbitres: Alberto López i Santi Muñoz. Targetes blaves a Piera, Marcé, Marc Aubets i Martínez
Faltes d’equip: 8 l’Olot i 9 el Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023