El CP Congrés-La Sagrera Es Mou es juga l’accés als quarts de final del play-off de Nacional Catalana a les Llars Mundet contra el Barça B

L’equip que guanyi es classificarà directament per lluitar pel títol, però al nostre equip també li val l’empat

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou es jugarà aquest diumenge a la pista de les Llars Mundet (12.30 h), seu del FC Barcelona B, la quarta plaça del Grup 1 de Nacional Catalana i l’accés directe als quarts de final del play-off al títol. 

Abans de jugar-se la última jornada de la segona fase, el Congrés és quart igualat a 18 punts amb el Barça i un empat li val per a classificar-se, perquè al partit de la primera volta jugat a la Pista Coberta Cristina Clota va guanyar per 7-6.

L’empresa, però, no serà gens fàcil perquè el Barça, després d’una discreta primera fase que li va fer entrar a la segona amb només tres punts, ha reaccionat a la segona, en la que només ha perdut dos partits, a les pistes del Caldes i del Congrés. 

Dirigit per l’ex seleccionador estatal sub17 Ivan Sanz, el Barça B està format per joves jugadors amb projecció, tots ells internacionals en categories menors, com és el cas de Xavier Arcas, Alex Joseph o Pablo Nájera, subcampions del món sub20 amb la selecció espanyola, que ja han debutat amb el primer equip.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023