El CP Congrés-La Sagrera Es Mou es juga l’accés als quarts de final del play-off de Nacional Catalana a les Llars Mundet contra el Barça B

L’equip que guanyi es classificarà directament per lluitar pel títol, però al nostre equip també li val l’empat

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou es jugarà aquest diumenge a la pista de les Llars Mundet (12.30 h), seu del FC Barcelona B, la quarta plaça del Grup 1 de Nacional Catalana i l’accés directe als quarts de final del play-off al títol. 

Abans de jugar-se la última jornada de la segona fase, el Congrés és quart igualat a 18 punts amb el Barça i un empat li val per a classificar-se, perquè al partit de la primera volta jugat a la Pista Coberta Cristina Clota va guanyar per 7-6.

L’empresa, però, no serà gens fàcil perquè el Barça, després d’una discreta primera fase que li va fer entrar a la segona amb només tres punts, ha reaccionat a la segona, en la que només ha perdut dos partits, a les pistes del Caldes i del Congrés. 

Dirigit per l’ex seleccionador estatal sub17 Ivan Sanz, el Barça B està format per joves jugadors amb projecció, tots ells internacionals en categories menors, com és el cas de Xavier Arcas, Alex Joseph o Pablo Nájera, subcampions del món sub20 amb la selecció espanyola, que ja han debutat amb el primer equip.