El CP Congrés-La Sagrera Es Mou perd per 7-6 a Manlleu amb un gol a 41 segons del final

L’equip groc i negre reacciona després de la dura derrota contra el Sentmenat, però no té fortuna i acaba perdent un partit que va anar sempre guanyant

Després de la clara derrota a casa en el pitjor partit de la temporada contra el Sentmenat (1-6), el CP Congrés-La Sagrera Es Mou va reaccionar divendres al vespre a la pista del CP Manlleu en partit avançat de la 6a jornada de la segona fase del Grup 1 de Nacional Catalana, però la fortuna no va acompanyar i va perdre per 7-6 encaixant un gol a manca de 41 segons després d’haver anat tot el partit per davant en el marcador.

L’equip dirigit per August de Nòbregas va començar amb força i en la primera jugada del partit Marc Aubets va avançar al Congrés i vuit minuts després el seu germà Albert va fer el 0-2. El Manlleu, però, va saber reaccionar i va collar al nostre equip fins a obtenir l’empat a la recta final de la primera part amb gols d’Arnau Pradell i Arcadi Giol.

A la represa, el partit va ser molt obert i el Congrés, malgrat que Uri Morell no va aprofitar les dues directes que va tenir a favor, va portar sempre la iniciativa en el marcador. A cada gol del Congrés responia el Manlleu amb un altre fins que després del 5-6 que Albert Aubets va fer a 3’26” del final va arribar el 6-6 de Pol Molas a 1’53” i desafortunadament el 7-6 d’Arnau Pradell quan només mancaven 41 segons per acabar.

Amb aquesta victòria el Manlleu és el tercer equip, després del Juneda-Lleida i el Sentmenat, que es classifica matemàticament pels quarts de final del play-off al títol, mentre que el Congrés, malgrat la derrota, segueix ocupant la quarta plaça del grup 1 empatat a punts amb el Barça, que va superar per 4-2 al Caldes.

A la propera jornada, el CP Congrés rebrà a casa al CH Juneda-Lleida.

FITXA TÈCNICA

CP Manlleu, 7 (2 i 5): Roger Rosanas, David Jolis, Marc Pujadas (1), Arcadi Giol (1), Arnau Pradell (2), Nil Gamissans (1), David Navarro, Pol Molas i David Vilchez

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 6 (2 i 4): Albert Mèlich, Albert Aubets (3), Oriol Morell, Jordi Arboix, Marc Aubets (1), Marc Escribà, Pau Aparicio (2), Pol Perpinyà i Marc Medina

Gols: 0-1, Marc Aubets, 1’; 0-2, Albert Aubets, 8’; 1-2, Pradell, 21’; 2-2, Giol, 24’ (descans); 2-3, Aparicio, 28’; 3-3, Molas, 33’; 3-4, Aparicio, 36’; 4-4, Pujadas, 39’; 4-5, Albert Aubets, 46’; 5-5, Gamissans, 47’; 5-6, Albert Aubets, 47’; 6-6, Molas, 48’; 7-6, Pradell, 49’

Àrbitre: Ignasi Galan. Targeta  blava a Navarro. Faltes d’equip: 12 el Manlleu i 11 el Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023