Les càmeres de la Xarxa TV li porten mala sort al CP Congrés-La Sagrera Es Mou contra el Sentmenat (1-6)

Els homes d’August de Nòbregas han jugat el pitjor partit de la temporada i no han pogut fer res contra un sòlid Sentmenat

En el primer partit de la seva història emès en directe per televisió, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha perdut aquest diumenge per 1-6 contra el HC Sentmenat. Les càmeres de La Xarxa TV li han portat mala sort al primer equip sènior del club, que ha jugat el pitjor partit de la temporada i ha vist impotent com el conjunt vallesà li passava per sobre i s’enduia amb justícia els tres punts.

El partit, corresponent a la cinquena jornada de la segona fase del Grup 1 de Nacional Catalana, ha mantingut el 0-0 inicial fins el minut 18, quan el jove Ivan Morales ha batut a Albert Mèlich en una gran jugada personal sortint des del darrere de la porteria. Fins aleshores el Congrés havia creat molt poc perill a la porteria del Sentmenat, que amb una ordenada defensa deixava molts pocs espais, gairebé no concedia cap contraatac i en muntava molts a la defensada per Mèlich.

El 0-1 ha fet mal al Congrés i tres minuts després el mateix Morales ha marcat el 0-2 en un contracop i a 1’42” del descans Ferran Carrió, amb un potent tir creuat, ha establert el 0-3 amb el que s’ha arribat a la mitja part.

Malgrat el 0-3 en contra, el Congrés encara somiava en una remuntada com les que en altres ocasions havia protagonitzat, però aquesta no ha arribat perquè Àlex García ha fet el 0-4 al minut 6 de la represa en una jugada dintre de l’àrea i Jeri, al 9, ha marcat el 0-5 d’un fort tir llunyà un minut despès que Albert Mèlich li aturés una directa a Nil Monsonís.

Amb el Congrés a remolc intentant una remuntada impossible ha arribat el 0-6 de Víctor Bonilla a l’aprofitar el rebuig d’una falta directa que li havia aturat Mèlich quan encara mancaven 13 minuts pel final. Amb el partit decidit, encara Mèlich ha aturat un rigorós penal en el minut 42 i una directa a 4 segons de la conclusió després que Uri Morell marqués el gol de l’honor del Congrés uns segons abans.

Malgrat la derrota, el Congrés conserva la quarta plaça del grup 1 amb tres punts d’avantatge sobre el Juneda, al que visitarà la propera jornada, i el FC Barcelona.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 1 (0 i 1): Albert Mèlich, Marc Aubets, Jordi Arboix, Albert Aubets, Pau Aparicio -equip inicial-; Uri Morell (1), Marc Escribà, Yeray Cebrian i Ramon Aguinaliu (ps)

HC Sentmenat, 6 (3 i 3): Arnau Mimó, Jeri Enrique (1), Ferran Carrió (1), Marc Rué, Nil Monsonís -equip inicial-; Víctor Bonilla (1), Ivan Morales (2), Àlex García (1), Ramon Bassols i Eloi Mazuque (ps)

Gols: 0-1, Morales 18’; 0-2, Morales 21’; 0-3, Carrió 24’ (descans); 0-4, García 31’; 0-5, Jeri 34’; 0-6, Bonilla 37’; 1-6, Morell 50’

Àrbitres: Quim Navales i Francesc Borrell. Targeta blava a Albert Aubets. Faltes d’equip: 15 Congrés i 9 el Sentmenat

Incidències: Partit retransmès en directe per la Xarxa TV, en el que l’exjugador del primer equip del CP Congrés, Oriol Palomeras, va fer d’analista tècnic

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023