Aquest diumenge, CP Congrés La Sagrera Es Mou-HC Sentmenat, un gran partit amb les càmeres de La Xarxa TV com a testimoni (12.25h)

Tots els aficionats que vinguin a veure l’encontre vestits amb els colors del club i recullin una butlleta gratuita, a l’entrada, participaran en el sorteig d’un stick a la mitja part

El partit entre el CP Congrés-La Sagrera Es Mou i el HC Sentmenat de la cinquena jornada de la segona fase del Grup 1 de la lliga de Nacional Catalana tindrà aquest diumenge (12.25 h) tots els ingredients per gaudir d’un gran espectacle. El nostre primer equip, quart classificat, rebrà al segon i fins fa poc líder en un encontre que serà televisat en directe per la Xarxa de Televisions Locals i en el que el CP Congrés ha fet una crida a l’afició perquè ompli la Pista Coberta Cristina Clota per donar suport als homes dirigits per August de Nòbregas.

Per primera vegada a la història, un partit del CP Congrés serà televisat en directe, en aquest cas per les televisions locals adherides a la Xarxa TV, el Canal 159 de Movistar TV i la web www.laxarxa.cat, i per donar-li el màxim ambient tots els aficionats que acudeixin a veure’l a les nostres instal·lacions de l’Escola Pegaso vestits amb els colors del club podran recollir una butlleta gratuita per mitjà de la qual entraran en el sorteig d’un stick gentilesa de Genial i Barovari que es farà a la mitja part.

El partit és important pel CP Congrés-La Sagrera Es Mou, ja que si aconsegueix la victòria mantindrà la quarta posició que ara ocupa i que garanteix la classificació directa per als quarts de final del play-off al títol i l’única plaça d’ascens a Primera Divisió Estatal. Els dos partits que fins ara ha jugat el Congrés com a local en aquesta segona fase els ha guanyat (7-5 contra el CP Manlleu i 7-6 contra el FC Bacelona), mentre que ha perdut els dos de fora (3-1 precisament a la pista del Sentmenat i 7-2 a la de l’ara líder Juneda-Lleida). El Sentmenat, per la seva banda, està invicte en aquesta segona fase, en la que va guanyar els dos primers partits, a casa contra el Congrés (3-1) i a la pista del GEiEG (3-4), i ha empatat els dos següents, a casa contra el Caldes (6-6) i a la pista del Folgueroles (3-3).

A manca de quatre jonades perquè acabi la segona fase, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou és quart del grup dels vuit millors equips de la categoria a tres punts del Manlleu, tercer classificat, i amb tres d’avantatge sobre el Caldes, cinquè i recent guanyador de la Copa Generalitat després de superar a les semifinals al Sentmenat i a la final al Manlleu, tos dos partits en la tanda de faltes directes.

DERROTA MÍNIMA DEL PRIMERA CATALANA CONTRA EL BARÇA

En els partits jugats dissabte, el nostre sènior de Primera Catalana va perdre per 5-4 a les Llars Mundet contra el FC Barcelona un partit en el que va merèixer l’empat després del 2-0 en contra del descans. Yeray Cebrián, Pol Perpinyà i Marc Escribà (2) van ser els autors dels gols.

A la resta de partits es van donar aquests resultats:

Infantil B-Martinenc A 2-2
Infantil C-Roda 6-6
Prebanjamí D-CEVOS 4-9
Martorell-Prebenjamí B 0-3
Prebenjamí C-Olesa 2-1
Benjamí A-Sant Josep St Sadurní 11-1
Calafell A-Infantil A 4-1
Sant Feliu-Iniciació A 3-0
Vilafranca-Iniciació B 3-0
Aleví C-La Garriga 5-13
Aleví B-Barcino A 1-1
Cadí-Juvenil B 12-0
Calafell-Júnior 6-5
Aleví A-CPI La Sagrera 10-0

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023