Campanya per omplir la graderia en el partit televisat del proper diumenge contra el Sentmenat (12.30 h)

Tothom que vingui vestit amb els colors groc i negre del club entrarà en el sorteig d’un stick durant la mitja part

Com ja hem anat anunciant, aquest proper diumenge 25 de febrer el partit del nostre Nacional Catalana contra el Sentmenat serà televisat a través de la Xarxa Televisió (12.30 h).

Hem d’omplir la grada i acompanyar a tots els jugadors i al míster en aquesta jornada. Demostrarem novament que som una gran afició!!!

Ja podeu organitzar-vos per no quedar-nos davant de la tele i venir al Club diumenge a les 12:15h. Animeu als companys d’equip, a familiars, a amics… no ha de quedar cap seient buit!!!

I com a novetat, i experiència que esperem poder repetir, tota persona que vingui al Club a veure el partit vestida del Club Patí Congrés, amb alguna peça de roba dels nostres colors grocs i negres (polo, samarreta, xandall…), participarà en el sorteig d’un estic Genial Blue, gentilesa de GENIAL i BAROVARI.

En arribar al Club i just fins a l’inici del partit, trobareu una taula on se us farà entrega d’un número per a participar del sorteig, el qual es durà a terme a la mitja part del partit. L’afortunat o afortunada a qui li toqui l’estic, podrà recollir-lo, en finalitzar el partit, de mans del capità del nostre primer equip, el Marc Aubets.

Ens veiem diumenge al Club que omplirem la grada!!! Molta sort a tots en el sorteig i moltíssima força i bon joc al nostre primer equip!

#1,2,3,Congrés
Junta del Club Patí Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023