El partit Congrés-Sentmenat de Nacional Catalana serà televisat en directe aquest diumenge per la Xarxa TV (12.30 h)

Serà la primera vegada a la història que un partit del nostre club s’emeti en directe per televisió

Per primera vegada a la història, un partit del CP Congrés-La Sagrera Es Mou serà retransmès en directe per televisió. Serà el que aquest diumenge, 25 de febrer, jugarà a casa el nostre primer equip sènior contra l’HC Sentmenat (12.30 h).

El partit, corresponent a la 5a jornada de la segona fase de Nacional Catalana, es jugarà a la Pista Coberta Cristina Clota i es podrà veure en directe a partir de les 12.25 h a través de les televisions locals de la Xarxa TV i El Punt TV, pel Canal 159 de Movistar + i en streaming per la web www.laxarxa.cat.

Després del Manlleu-GEiEG, el Sentmenat-Caldes, el Folgueroles-Juneda Lleida i les finals femenina i masculina de la Copa Generalitat (Voltregà-Sant Cugat i Caldes-Manlleu), el partit entre el CP Congrés-La Sagrera Es Mou i el Sentmenat de la cinquena jornada de la segona fase de Nacional Catalana serà el sisè que s’emetrà en directe per la Xarxa TV i les televisions locals després de l’acord signat a finals de l’any passat amb la Federació Catalana de Patinatge per a recolzar la màxima categoria de l’hoquei patins català.

Amb l’objectiu d’omplir les graderies d’aficionats, el CP Congrés està preparant una sèrie d’iniciatives que es donaran a conèixer durant aquesta setmana.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023