El Segona Catalana es classifica per la 2a eliminatòria de la Copa de la Lliga i a la base segueix la bona marxa del Benjamí A i l’Infantil A

Aquests són els excel·lents resultats dels equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou d’aquesta passada setmana, en la que hem tingut moltes més victòries que derrotes.

Els sèniors de Nacional Catalana i Primera Catalana van descansar i només va jugar el de Segona Catalana, que va guanyar per 6-2 al Blanes Atlètic a la primera eliminatòria de la Copa de la Lliga i es va classificar per la segona, en la que el 27 de maig s’enfrontarà al Cornellà, també a partit únic a casa, a la recerca de la classificació per la Final a 8.

Pel que fa a la base, dels sis equips que juguen la lliga Preferent, el Benjamí A, líder invicte al seu grup del Campionat Territorial de Barcelona, és el millor classificat, segui per l’Infantil A, que és segon al seu grup del Campionat de Catalunya després de sis jornades. Dels altres, el Juvenil B es vuitè, el Prebenjamí A sisè, l’Iniciació A vuitè i l’Iniciació B sisè.

A les Copes Federació i Barcelona, per la seva banda, tenim alguns equips molt ben classificats: el Juvenil A (líder invicte), l’Aleví A (líder invicte), l’Aleví B (líder invicte), el Benjamí C (líder invicte) i el Prebenjamí C (2n).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn