El CP Congrés participa amb èxit a les rues de Carnaval de La Sagrera i Sant Andreu

La nombrosa comparsa de la nostra entitat, formada per un centenar d’esportistes, tècnics i els seus familiars disfressats de jugadors de futbol americà, va causar impacte

Aquest passat cap de setmana, el Club Patí Congrés va deixat aparcats per uns moments els patins i els sticks per a participar a les rues de Carnaval de la Sagrera i Sant Andreu. Com en anys anteriors, ho va fer amb una comparsa pròpia en la que un centenar dels nostres esportistes, tècnics i familiars van sortir disfressats de jugadors de futbol americà.

La primera de les dues sortides va ser dissabte per la tarda a la rua de la Sagrera, organitzada per la Comissió de Festes de la Sagrera, que va arrencar des de la plaça dels Jardins d’Elx, el mateix lloc en el que va acabar després de passar pels principals carrers del barri. I la de Sant Andreu, organitzada per l’Eix Comercial de Sant Andreu i la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar i va acabar a la plaça de Can Fabra.

Després d’haver guanyat el premi a la millor comparsa d’entitats els dos últims anys a Sant Andreu (a la Sagrera no hi ha concurs), aquesta vegada no hi va haver sort, però tothom s’ho va passar molt bé i el Carnaval va servir per seguir fent club.

Des d’aquestes línies volem donar les gràcies a tots els que hi van participar, especialment al grup que va organitzar la coreografia encapçalat per la Sílvia, la Laura i l’Alícia, entre molts d’altres.

Vídeo Rues Carnaval

Fotos Carnaval 2018

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023