Sergi López deixa el primer equip del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou

El davanter, que va arribar a principi de temporada procedent del Sant Cugat, no pot continuar per motius laborals

Sergi López, el davanter que es va incorporar aquesta temporada al nostre primer equip de Nacional Catalana procedent del Sant Cugat, ha causat baixa definitiva en el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou.

El fet que degut a la seva feina des de fa unes setmanes no podia assistir a alguns entrenaments com tampoc als molts partits que es juguen els diumenges al matí, ha fet que el seu nivell físic i rendiment esportiu baixés i com a conseqüència d’això la seva presència a la pista havia disminuit notablement. A l’hora del seu comiat, Sergi López va voler agrair el tracte i l’acollida que ha tingut al primer equip i al club, però va manifestar que necessita desconnectar de l’hoquei patins i refer els seus objectius.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023