El CP Congrés-La Sagrera Es Mou perd 7-2 contra el Juneda-Lleida i baixa de la tercera a la cinquena plaça de Nacional Catalana

El Primera Catalana, per la seva banda, empata a Ripoll (3-3) amb un gol del juvenil Pol Perpinyà a un minut del final

El primer equip de CP Congrés-La Sagrera Es Mou no va poder treure res positiu en la seva visita al Juneda-Lleida, segon classificat del grup 1 de Nacional Catalana, contra el que divendres per la nit va perdre per 7-2 a la tercera jornada de la segona fase, resultat que, combinat amb la resta, l’ha fet baixar de la tercera a la cinquena plaça del grup 1.

La manca de definició va passar factura a la primera part, en la que el Juneda-Lleida va saber aprofitar les seves oportunitats per marxar al vestidor amb un clar 3-0 a favor. El primer gol va arribar de penal al minut 9, quan els locals jugaven amb superioritat després que August de Nòbregas, el tècnic del Congrés, veiés una targeta blava per protestar, el segon al 19 i el tercer a 2’56” del descans.

El resultat, excessiu pel que s’havia vist sobre la pista, es va incrementar amb un segon gol de penal de Lluís Rodero, el millor jugador del Juneda-Lleida, al minut 6 de la segona part, mentre l’àrbitre va treure poc després fora de l’àrea una falta a favor del Congrés que també va semblar penalti.

Malgrat el 4-0 en contra, el Congrés no estava jugant malament i amb un gol de Marc Escribà al minut 39 i un altre de Jordi Arboix al 44 es va tornar a posar dintre del partit. Però un gol de Carlos Manzano només mig minut després va tornar a augmentar les diferències i en el darrer minut el Juneda va marcar dos gols més que van deixar el marcador en el definitiu 7-2.

Amb aquest resultat, el Congrés ha baixat del tercer al cinquè lloc de la classificació, ja que el Manlleu, amb el que estava empatat a punts, va guanyar al Folgueroles per 4-3 i el Caldes, que era cinquè a un punt, ha empatat aquest diumenge a la pista del Sentmenat, que es manté líder un punt per davant del Sentmenat.

Fitxa tècnica

CH Juneda-Lleida, 7 (3 i 4): Roger Cornudella, Javier Ariza, Raül Fernández (1), Enric Duch, Miguel López (1), Carlos Manzano (2), Lluís Rodero (3, 1p), Desi Mataix i Albert Mola
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 2 (0 i 2): Albert Mèlich, Marc Aubets, Marc Escribà (1), Oriol Morell, Jordi Arboix (1), Albert Aubets, Sergio López, Pau Aparicio i David Salelles

Gols: 1-0, Rodero (p), 9’; 2-0, Manzano, 19’; 3-0, Fernández, 22’ (descans); 4-0, Rodero, 31’; 4-1, Escribà, 39’; 4-2, Arboix, 44’; 5-2, Manzano, 44’; 6-2, Rodero, 50’; 7-2, López, 50’

Àrbitre: Joan Rovira. Tarjeta blava a August de Nòbregas

Faltes d’equip: 7 el Juneda-Lleida i 6 el Congrés

EMPAT DEL PRIMERA CATALANA A RIPOLL

El sènior de Primera Catalana, per la seva banda, va empatar a la pista del Ripoll (3-3) amb un gol del juvenil Pol Perpinyà a 1’12” del final. Yeray Cebrian i Marc Escribà van marcar els altres dos gols de l’equip dirigit per Dani Setién, que a la mitja part perdia per 2-1.

En total, els equips del CP Congrés-La Sagrera Es Mou van guanyar 11 dels 22 partits que van jugar, en van empatar 3 i en van perdre 8, a més del partit de la Lliga del Consell de l’Escola, que juguen sense resultat.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023