Cristina Clota, nova membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Patinatge

La nostra presidenta formava part de la candidatura guanyadora encapçalada per Ramon Basiana, president des de 2002

Cristina Clota, presidenta del Club Patí Congrés, formarà part de la junta directiva de la Federació Catalana de Patinatge durant els propers quatre anys després que la candidatura encapçalada per Ramon Basiana, de la que formava part, fos l’única que es va presentar i per tant es proclamés guanyadora de les eleccions.

Ramon Basiana, president des de 2002, iniciarà un quart mandat com a president i ho farà amb una junta directiva en la que es mantenen la majoria dels seus membres i, entre les cares noves, figura la de Cristina Clota.

Cristina Clota, de 60 anys, presideix el Club Patí Congrés des de 2006, es membre de la comissió permanent del Consell Municipal de l’Esport de Barcelona i el passat mes de desembre va rebre la medalla d’honor de la ciutat a proposta del districte de Sant Andreu.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023