El CP Congrés-La Sagrera Es Mou de Nacional Catalana rep aquest diumenge al CP Manlleu (12.30 h)

Si suma els tres punts, l’equip dirigit per August de Nòbregas es mantindrà entre els quatre primers del grup 1 de la categoria

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou rebrà aquest diumenge al CP Manlleu, segon classificat del Grup 1 de Nacional Catalana, en partit de la segona jornada de la segona fase.

L’equip dirigit per August de Nòbregas, que a la jornada inicial va perdre per 3-1 a la pista del Sentmenat, que és el líder amb 15 punts, és ara mateix quart del grup dels vuit millors empatat a 9 punts amb el GEiEG i el Folgueroles i una victòria contra el Manlleu, que en té 12, li permetria mantenir-se entre els quatre primers, que són els que es classifiquen matemàticament per al play-off del títol i de l’ascens.

El Manlleu és un equip molt jove, format per molts jugadors júniors, i com tots els partits de la categoria, s’espera una gran igualtat a la pista. El duel anirà precedit del de Copa Barcelona entre el Prebenjamí B i la UE La Garriga i el de Preferent del Campionat de Catalunya entre el Juvenil B i el Sentmenat B.

En partits jugats dissabte, l’equip de Primera Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou va guanyar per 3-2 al Palafrugell i el de Segona Catalana va empatar a la pista del Santa Perpètua (4-4).

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023