Si suma els tres punts, l’equip dirigit per August de Nòbregas es mantindrà entre els quatre primers del grup 1 de la categoria

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou rebrà aquest diumenge al CP Manlleu, segon classificat del Grup 1 de Nacional Catalana, en partit de la segona jornada de la segona fase.

L’equip dirigit per August de Nòbregas, que a la jornada inicial va perdre per 3-1 a la pista del Sentmenat, que és el líder amb 15 punts, és ara mateix quart del grup dels vuit millors empatat a 9 punts amb el GEiEG i el Folgueroles i una victòria contra el Manlleu, que en té 12, li permetria mantenir-se entre els quatre primers, que són els que es classifiquen matemàticament per al play-off del títol i de l’ascens.

El Manlleu és un equip molt jove, format per molts jugadors júniors, i com tots els partits de la categoria, s’espera una gran igualtat a la pista. El duel anirà precedit del de Copa Barcelona entre el Prebenjamí B i la UE La Garriga i el de Preferent del Campionat de Catalunya entre el Juvenil B i el Sentmenat B.

En partits jugats dissabte, l’equip de Primera Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou va guanyar per 3-2 al Palafrugell i el de Segona Catalana va empatar a la pista del Santa Perpètua (4-4).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn