El CP Congrés-La Sagrera Es Mou perd injustament el primer partit de la segona fase de Nacional Catalana (3-1)

El Sentmenat supera l’equip groc-i-negre en un duel en el que els homes d’August de Nòbregas mereixen més

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha començat aquest dissabte amb derrota la segona fase de del grup 1 de la Nacional Catalana al perdre per 3-1 a la pista de l’HC Sentmenat un partit en el que no ha tingut sort i s’ha vist perjudicat per algunes decisions arbitrals.

Una rigorosa blava directa mostrada a Pau Aparicio a 33 segons del final de la primera part li ha servit al Sentmenat per inaugurar el marcador i anar-se’n al descans amb 1-0 al seu favor.

Als 5 minuts de la segona part, Albert Aubets ha desviat davant del porter un potent xut llunyà del seu germà Marc per a establir l’empat i poc després l’àrbitre no ha donat un gol al Congrés que ha semblat clar. Però del que hauria estat l’1-2 s’ha passat al 3-1 perquè Dídac Llobet ha batut a Albert Mèlich en el minut 39 per a establir el 2-1 i Jere ha tancat el marcador a 4 del final.

Malgrat el bon treball en defensa, l’equip dirigit per August de Nòbregas ha acabat perdent el partit de manera injusta en front d’un bon rival com el Sentmenat i haurà d’esperar a la següent jornada, en la que diumenge dia 21 jugarà a casa contra el CP Manlleu (12.30 h).

HC Sentmenat, 3 (1 i 2): Arnau Mimó, Víctor Bonilla, Oriol García, Jere Enrique, Ferran Carrió, Marc Rué, Nil Monsonís, Ivan Morales, Dídac Llobet i Pau Nuevo

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 1 (0 i 1): Albert Mèlich, Albert Aubets, Oriol Morell, Jordi Arboix, Marc Aubets, Sergi López, Pau Aparicio, Marc Escribà i David Selelles

Gols: 1-0, Nil Monsonís (directa), 24’30” (descans); 1-1, Albert Aubets, 30’; 2-1, Dídac Llobet, 39’; 3-1, Jere Enrique, 46’

Àrbitre: David Godia. Tarjeta blava a Pau Aparicio

Faltes d’equip: 8 el Sentmenat i 9 el Congrés