24 equips amb més de 80 jugadors de totes les categories barrejats participaran en el nostre torneig social, que cada any creix una mica més

Un any més, el torneig social 3×3 Congrés serà aquest proper dissabte, 23 de desembre, l’última activitat del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou abans de l’aturada de les festes nadalenques. Aquesta vegada seran més de 80 els nens i nenes que participaran al torneig, que començarà a les 15.00 h i s’allargarà fins a les 20.00 h a la nostra Pista Coberta dividida en tres espais de joc. 

Com és habitual, els equips estaran formats per tres jugadors i un porter de categories diferents barrejats que competiran en quatre grups (Minis, Petits, Mitjans i Grans), des de Prebenjamins d’Iniciació fins a Juvenils amb algun sènior infiltrat.

Per a fer ambient, abans de començar el torneig instal·larem una pantalla gegant a la nostra pista coberta i veurem tots junts el Madrid-Barça de futbol. I durant la tarda, mentre juguem els partits, farem una xocolatada, ens divertirem i sobre tot farem club en un ambient festiu i esportiu.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn