Aquest dissabte 23 de desembre torna el 3×3 Congrés després de veure el Madrid-Barça en una pantalla gegant

24 equips amb més de 80 jugadors de totes les categories barrejats participaran en el nostre torneig social, que cada any creix una mica més

Un any més, el torneig social 3×3 Congrés serà aquest proper dissabte, 23 de desembre, l’última activitat del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou abans de l’aturada de les festes nadalenques. Aquesta vegada seran més de 80 els nens i nenes que participaran al torneig, que començarà a les 15.00 h i s’allargarà fins a les 20.00 h a la nostra Pista Coberta dividida en tres espais de joc. 

Com és habitual, els equips estaran formats per tres jugadors i un porter de categories diferents barrejats que competiran en quatre grups (Minis, Petits, Mitjans i Grans), des de Prebenjamins d’Iniciació fins a Juvenils amb algun sènior infiltrat.

Per a fer ambient, abans de començar el torneig instal·larem una pantalla gegant a la nostra pista coberta i veurem tots junts el Madrid-Barça de futbol. I durant la tarda, mentre juguem els partits, farem una xocolatada, ens divertirem i sobre tot farem club en un ambient festiu i esportiu.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023