El CP Congrés-La Sagrera Es Mou classifica a sis equips per a les lligues preferents de Barcelona i Catalunya

L’èxit de la base acompanya al de l’equip sènior de Nacional Catalana, classificat per al grup dels vuit millors a la segona fase

Al marge del primer equip sènior de Nacional Catalana, que divendres es va classificar per al grup dels vuit millors de la categoria després de guanyar a Igualada, acabada la primera fase de les categories base d’hoquei patins, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha classificat sis equips per a les lligues preferents de Barcelona (Iniciació B, Iniciació A, Prebenjami A i Benjami A) i de Catalunya (Infantil A i Juvenil B). Alguns altres s’han quedat a un pas després d’unes dures eliminatòries i hauran de jugar la Copa, però tots han demostrat un gran esforç. Els veterans i el sènior de 2a Catalana encara tenen partits pendents aquesta setmana, última d’entrenaments abans de l’aturada nadalenca. Felicitats a tots!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023