Cristina Clota, presidenta del Club Patí Congrés, rep la Medalla d’Honor de la Ciutat de Barcelona

Va ser una de les 25 persones o entitats guardonades pel consistori en reconeixement a la seva labor professional o associativa

La presidenta del Club Patí Congrés-LaSagreraEsMou, Cristina Clota, va rebre aquest dijous la medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona de mans de l’alcaldessa Ada Colau en un acte celebrat al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona. Cristina Clota va ser una de les 25 persones o entitats guardonades per l’Ajuntament de la ciutat en reconeixement a la seva labor professional o associativa.

Una vintena d’aquestes medalles van ser a proposta dels consells dels diferents districtes de la ciutat i el de Sant Andreu va proposar guardonar a Cristina Clota juntament amb el Centre Cultural Els Catalanistes.

A més, a petició del Plenari Municipal també es va lliurar el reconeixement a la investigadora Marta Estrada, a l’advocada Magda Oranich, a la Casa de Andalucía de Barcelona, al cantant José María Sanz -més conegut com a ‘Loquillo’- i a la Fundació Boscana.

L’alcaldessa Ada Colau, que va presidir l’acte, va destacar en el seu parlament que aquesta edició havia estat la més femenina de la història del premi, ja que van rebre la medalla més dones que homes.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023