Cinc targetes blaves enfonsen al CP Congrés-La Sagrera Es Mou de Nacional Catalana a la pista del Caldes (3-2)

El primer equip groc-i-negre, que es va quedar uns minuts només amb dos jugadors de pista, va fer mèrits per puntuar.

Cinc targetes blaves en contra, quatre d’elles per protestar, han estat decisives en la derrota del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou per 3-2 a la pista del CH Caldes Recam Làser en partit de l’onzena jornada de la lliga de Nacional Catalana. Amb aquesta derrota, el conjunt dirigit per August de Nòbregas ha baixat fins a la cinquena plaça del grup B, encara que empatat a 16 punts amb el GEiEG, que és quart i marca la frontera dels equips que es classifiquen pel grup dels millors a la segona fase.

El Congrés ha hagut de lluitar contra un bon rival i un arbitratge molt estricte, i tot i així ha tingut opcions de treure un resultat positiu de la Torre Roja, on ha arribat al descans amb un mínim 2-1 en contra després d’una primera part disputada a un ritme molt alt. El gol inicial de Joan Urgell als dos minuts de joc l’ha respost Albert Aubets tres després, però Lluís Ricart ha marcat al 8 el 2-1 amb el que ha acabat la primera part en la que Pau Aparicio i Agust de Nòbregas han vist una targeta blava, el primer per agafar un jugador contrari i el segon per protestar, i el Caldes ha fallat un penal que ha aturat Albert Mèlich.

A la segona part el Congrés ha jugat millor i ha tingut molt a prop el 2-2 fins que a manca de vuit minuts pel final Marc Aubets ha vist una blava per protestar picant amb l’stick a terra i en la mateixa jugada August de Nòbregas ha rebut la segona, també per protestar. El Congrés ha hagut de jugar dos minuts només amb dos jugadors de pista i el Caldes ho ha aprofitat per fer el 3-1.

Malgrat tot, el Congrés no s’ha rendit i Pau Aparicio ha marcat el 3-2 a manca de tres minuts pel final, però no hi ha hagut temps per a forçar com a mínim l’empat i a pocs segons pel final el mateix Aparicio ha tornat a veure una segona blava per protestar.

La propera jornada, el Congrés tornarà a jugar fora, divendres dia 1 a la pista del Vila-seca.

FITXA TÈCNICACaldes Recam Làser, 3 (2 i 1): Víctor Sierra, Joan Urgell (2), Antoni Ganella, David Garcia, Pol Villa, Jaume Roca, Lluís Ricart (1), Guillem Figueras i Roger Beltran (ps).
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 2 (1 i 1): Albert Mèlich, Albert Aubets (1), Uri Morell, Jordi Arboix, Marc Aubets, Sergi López, Pau Aparicio (1), Marc Escribà i David Salelles (ps)
Gols: 1-0, Urgell, 2’; 1-1, Albert Aubets, 5’; 2-1, Ricart, 8’ (descans); 3-1, Urgell, 42’; 3-2, Aparicio, 47’
Àrbitre: Sergi Bellés. Targetes blaves a Urgell, Aparicio (2), Marc Aubets i August de Nòbregas, entrenador del Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023