Unes 200 persones participen a la 6a Patinada Popular de la Sagrera, organitzada pel CP Congrés per les festes del barri

La Patinada ha acabat amb un pica-pica a les pistes de l’Escola Pegaso, on s’ha llegit un manifest contra la violència de gènere.

La 6a Patinada Popular de la Sagrera, organitzada pel Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou, ha reunit aquest diumenge prop de 200 participants pels carrers del barri en un acte inclòs al programa oficial de la Festa Major

Plantejada com una passejada no competitiva, la Patinada, que ha estat amenitzada pel grup de tabals ‘Toc de Pegàs’, ha començat a la plaça Masadas i ha acabat a les pistes de l’Escola Pegaso, seu oficial del club.

A la Patinada, a l’organització de la qual hi ha col·laborat molts voluntaris, hi han participat tant membres de les seccions d’hoquei patins i patinatge artístic del Club Patí Congrés i els seus familiars com veïns  veïnes del barri en un ambient totalment festiu.  

A l’arribada a les instal·lacions de l’Escola Pegaso els participants han pogut gaudir d’un pica-pica popular i d’un partit d’hoquei patins entre l’equip sènior de Primera Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou i el CP Taradell, que ha acabat amb victòria local per 4-2.

Abans del partit, la presidenta del club, Cristina Clota, acompanyada per la jugadora del MiniFem Martina Pacheco, ha llegit el manifest institucional del món de l’esport contra la violència de gènere en motiu del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

AQUÍ TENIU L’ENLLAÇ AMB EL VIDEO DE LA PATINADA

I AQUÍ, UN RESUM DE FOTOS

https://drive.google.com/open?id=15p_RkNhYPIGlJSwEAMFMNf8WEef5k0Ak

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023