Diumenge dia 26 arriba la 6a Patinada Popular de la Sagrera

La passejada sortirà des de la plaça Masadas a les 12h i arribarà a l’Escola Pegaso, on hi haurà un pica-pica, un partit d’hoquei de 1a Catalana i es llegirà el manifest contra la violència de gènere.

En motiu de la Festa Major del barri, aquest proper diumenge, 26 de novembre, el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou organitzarà la 6a Patinada Popular de la Sagrera, activitat inclosa al programa oficial de la Festa Major del barri.

La patinada, una passejada lúdica i no competitiva pels carrers del barri de la Sagrera per a la que no es necessita inscripció prèvia, sortirà a les 12.00 hores des de la plaça Masadas i acabarà a les pistes de l’Escola Pegaso, seu de nostre club.

La sortida i l’arribada de la patinada estarà amenitzada pel grup de tabals ‘A toc de Pegàs’ i acabarà amb un pica-pica popular a les pistes de l’Escola Pegaso, on a les 12.45 h es jugarà un partit d’hoquei patins de Primera Catalana entre el CP Congrés-La Sagrera Es Mou i el CP Taradell, abans del qual es llegirà el manifest del món de l’esport contra la violència envers les dones.

Totes les persones que vulgueu fer de voluntaris de la patinada poseu-vos en contacte amb els delegats dels vostres equips.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023