El Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou supera al GEiEG en un gran partit (7-2)

L’equip groc-i-negre torna a entrar entre els quatre primers del grup B de Nacional Catalana.

En el millor partit del que portem de temporada, el primer equip sènior del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou ha guanyat aquest diumenge per 7-2 al GEiEG i ha tornat a situar-se entre els quatre primers del grup B de la lliga de Nacional Catalana. La victòria del Congrés ha portat acompanyat un trofeu, ja que el partit estava inclòs al programa oficial de la Festa Major de la Sagrera i se l’ha endut l’equip dirigit per August de Nòbregas.

El Congrés, que aquesta temporada ja havia perdut tres partits a casa, rebia a un equip que el curs passat jugava a Primera estatal i a la primera volta l’havia superat clarament per 5-0, i a més tenia la baixa del porter titular Àlex López, que va patir una lesió de menisc a l’últim minut del duel contra el Tona i haurà d’estar com a mínim un mes sense jugar, mentre el suplent David Salelles només portava dos entrenaments després de quatre mesos de baixa.

L’equip sagrerenc, que no es podia permetre una altra ensopegada si volia seguir tenint opcions de classificar-se entre els quatre primers, ha sortit molt concentrat a la pista. Tant, que al minut 4 ja guanyava per 1-0 gràcies a un gol d’oportunisme de Pau Aparicio i 10 després Albert Aubets feia el 2-0 en una bona acció col·lectiva de contraatac. El GEiEG ha tingut l’opció d’entrar en el partit quan Jordi Arboix ha vist una targeta blava a 2’34” del descans i ha disposat d’una directa a favor, però Albert Mèlich, el porter del Primera Catalana que avui substituïa Àlex López, li ha endevinat la intenció a Pau Basart i el Congrés ha estat capaç d’aguantar dos minuts en inferioritat sense encaixar cap gol i retirar-se al descans amb dos gols d’avantatge.

Malgrat que als tres minuts de la segona part Pau Nonell ha reduït diferències, Sergi López ha fet un minut després el 3-1 i Pau Aparicio el 4-1 en el 33. El Congrés dominava clarament i quan el GEiEG s’acostava a l’àrea allà estava Albert Mèlich, que al minut 37 ha aturat un penal però un després no ha pogut evitar que Arnau Vidal marqués el 4-2 a l’aprofitar el rebuig d’una aturada seva. Per uns moments, l’equip gironí s’ha cregut que podia remuntar, ha avançat línies i ha posat a prova en un parell d’ocasions a Mèlich, però la seva reacció l’ha aturada en sec Uri Morell quan ha marcat el 5-2 a set minuts del final.

El gol li ha fet mal al GEiEG, que ha abaixat els braços i el Congrés ho ha aprofitat per marcar dos gols més per mitjà de Jordi Arrboix, el 6-2 en el minut 45 i el 7-2 coincidint amb la botzina amb un fort tir des de mitja pista.     

A la propera jornada, el Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou visitarà la pista del Recam Làser Caldes, diumenge dia 26 a les 19.00 hores.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 7 (2 i 5): Albert Mèlich, Marc Aubets, Jordi Arboix (2), Uri Morell (1), Pau Aparicio (2) -equip inicial-; Albert Aubets (1), Sergio López (1), Marc Escribà i David Salelles (ps)

GEiEG, 2 (0 i 2): Arnau Prat, Arnau Vidal (1), Pau Basart, Pau Nonell (1), Pau Palacín -equip inicial-; Raül Fajula, Oriol Collell i Francesc Solà (ps)

Gols: 1-0, Aparicio, 4’; 2-0, Albert Aubets, 14’ (descans); 2-1, Nonell, 28’; 3-1, López, 29’; 4-1, Aparicio, 33’; 4-2, Vidal, 38’; 5-2, Morell, 43’; 6-2, Arboix, 45’; 7-2, Arboix, 50’

Àrbitre: Josep León (Tarragona). Tarjeta blava a Jordi Arboix

Faltes d’equip: 9 el Congrés i 6 el GEiEG

Incidències: Partit de la 10ª jornada de la lliga de Nacional Catalana inclòs al programa oficial de la Festa Major de la Sagrera. El capità del Congrés, Albert Aubets, ha rebut un trofeu donat per la Comissió de Festes de la Sagrera

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023