La Festa Major arriba amb un partit d’hoquei patins de Nacional Catalana i la Patinada Popular de la Sagrera

El nostre club organitza dos events: diumenge 19, el partit entre el CP Congrés-La Sagrera Es Mou i el GEiEG, i el dia 26, la Patinada pel barri.

La Festa Major de la Sagrera ja és aquí i el CP Congrés-La Sagrera Es Mou, com és habitual, hi participarà activament en dos actes del seu programa oficial.

El primer serà el partit que el primer equip sènior jugarà aquest proper diumenge 19 de febrer a les 12.00 h contra el GEiEG, corresponent a la desena jornada del grup B de la lliga de Nacional Catalana. Al partit hi haurà un trofeu en joc donat per la Comissió de Festes de la Sagrera, però encara seran més importants els tres punts que hi haurà en joc de cara a la classificació.

En aquests moments, el Congrés és sisè del grup B amb 13 punts, els mateixos que el seu rival, que és quart, la plaça que precisament busca l’equip dirigit per August de Nòbregas que li donaria la classificació pel grup dels vuit millors a la segona fase. El GEiEG, un equip que la passada temporada jugava a la Primera Divisió estatal, va guanyar el partit de la primera volta a Girona per 5-0.

El segon acte amb participació del CP Congrés serà la 6a Patinada Popular de la Sagrera, que tindrà lloc diumenge dia 26 a les 12.00 h amb l’habitual trajecte entre la plaça Masadas i les instal·lacions del club a l’Escola Pegaso. La Patinada, una passejada no competitiva organitzada pel nostre club i per la que no cal inscripció prèvia, estarà amenitzada pel grup de tabals ‘A toc de Pegàs’ i a l’arribada a les pistes de l’Escola Pegaso hi haurà un pica-pica popular.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023