El CP Congres-La Sagrera Es Mou no culmina la remuntada contra el Tona (2-2)

L’equip groc-i-negre va arrencar un bon empat en una pista complicada després d’anar perdent 2-0 al descans, però es va quedar a mitges.

El CP Congrés-La Sagrera Es Mou va sumar un punt d’or divendres per la nit a la segona pista del Club Patí Vic, on va empatar contra l’HP Tona (2-2) un partit de la novena jornada de la lliga de Nacional Catalana en el que a la segona part va estar a punt de remuntar el 2-0 en contra que el marcador assenyalava al descans.

Un gol de Xevi Oliva al minut 13 i un altre de Xevi Vilaregut de falta directa al 18 van posar per davant al Tona a la primera part, en la que el Congrés, que no va cometre cap falta d’equip per set el seu rival, va fallar una directa al principi del partit i va rebre dues targetes blaves, una a Uri Morell que va acabar amb el 2-0 i una altra a l’entrenador August de Nòbregas.

A la represa, però, el Congrés va reaccionar i, després que Bernat Camps li aturés un penal a Marc Aubets als tres minuts de joc, Uri Morell va fer el 2-1 quan encara en quedaven 12 pel final. El mateix Morell, de falta directa per blava a Pol Parareda, va marcar el 2-2 quan encara quedaven 9 minuts per jugar i el Congrés va tenir opcions de completar la remuntada amb una directa a favor a 43 segons del final, però el porter del Tona li va aturar al propi Uri Morell.

Després dels resultats d’aquesta jornada, el Congrés és sisè del grup B empatat a 13 punts amb el quart i el cinquè, el GEiEG i el Vila-seca, i a només un punt del tercer, que és el Caldes. I a la propera jornada rebrà a la Pista Coberta Cristina Clota el GEiEG en un partit que es jugarà el diumenge 19 de novembre a les 12.00 h i formarà part del programa oficial de la Festa Major de la Sagrera.

FITXA TÈCNICA

HP Tona, 2 (2 i 0): Bernat Camps, Òscar Corominas, Xevi Oliva (1), Pol Parareda, Guillem Roca, Pol Casellas, Martí Norberto, Xevi Vilaregut (1), Pau Chandre i Gerard Estrany

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 2 (0 i 2): Àlex López, Marc Aubets, Jordi Arboix, Uri Morell (2), Albert Aubets, Pau Aparicio, Sergio López, Marc Escribà i Bernat Montseny

Gols: 1-0, Oliva, 13’; 2-0, Vilaregut (directa), 18’ (descans); 2-1, Morell, 37’; 2-2, Morell (directa), 41’

Àrbitre: Joel Garcia. Targetes blaves a Parareda, Morell i August de Nòbregas (entrenador del Congrés)

Faltes d’equip: 10 el Tona i 5 el Congrés