Injusta derrota del CP Congrés-La Sagrera Es Mou de falta directa amb el cronòmetre a zero

El primer equip sènior perd a casa contra el Folgueroles (4-5) i es complica la classificació entre els quatre primers del grup B de Nacional Catalana.

Si a la primera jornada el CP Congrés-La Sagrera Es Mou va guanyar a la pista del CP Folgueroles amb un gol de falta directa a l’últim segon, l’equip osonenc li ha tornat aquest diumenge la moneda a l’imposar-se per 4-5 a la Pista Coberta Cristina Clota gràcies a una falta directa amb el cronòmetre a zero. Amb aquesta derrota, la quarta de la temporada i la tercera a casa, el CP Congrés cau de les primeres quatre posicions del grup B de la Nacional Catalana i ara és cinquè amb 12 punts, a un del Vila-seca.

Malgrat avançar-se en el marcador al minut 7 de partit amb un gol d’Uri Morell, el primer que marcava aquesta temporada, al Congrés li ha faltat intensitat a la primera part i dos minuts abans del descans Santi Homs, de llarg el millor home del Folgueroles, ha fet l’empat a un.

Als quatre minuts de la represa ha tornat a posar-se per davant el Congrés amb un gol de Marc Escribà i el 2-1 s’ha mantingut molta estona en el marcador. Però en els últims 10 minuts ha passat de tot. A 7 del final el Folgueroles ha empatat malgrat jugar en inferioritat per una blava a Jordi Caballeria, Santi Homs ha fet el 2-3 de penal i malgrat que el Congrés li ha tornat a donar la volta al marcador amb gols de Jordi Arboix, de falta directa, i d’Albert Aubets en el rebuig d’un penal llançat pel seu germà Marc, l’equip osonenc ha tingut temps de fer el mateix en els tres minuts i mig que faltaven.

Jeremi Rodríguez ha fet el 4-4 a 2’36” del final i en uns últims instants molt emocionants l’àrbitre ha assenyalat una rigorosa directa contra el Congrés amb el marcador a zero que Santi Homs ha convertit d’un potent tir en el 4-5 final.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (1 i 3): Àlex López, Albert Aubets (1), Oriol Morell (1), Jordi Arboix (1), Marc Aubets, Pau Aparicio, Marc Escribà (1), Sergi López i Xavier Valero

CP Folgueroles, 5 (1 i 4): Aleix Morera, Jordi Caballeria, Ignasi Vilà, Jeremi Rodríguez (1), Joan Torrents, Jordi Molist, Gerard Homs, Santi Homs (4, 1p), Eric Madrenas i Guillem Ylla

Gols: 1-0, Morell, 7’; 1-1, Homs, 23’ (descans); 2-1, Escribà, 29’; 2-2, Homs, 43’; 2-3, Homs (p), 46’; 3-3, Arboix (fd), 46’; 4-3, Albert Aubets, 47’; 4-4, Jeremi, 48’; 4-5, Homs (fd), 50’

Àrbitre: Pau Ribas. Targeta blava a Jordi Caballeria

Faltes d’equip: 11 el Congrés i 11 el Folgueroles

MALA SORT DEL PRIMERA I EL SEGONA CATALANA

Als altres dos equips sèniors del CP Congrés-La Sagrera Es Mou tampoc els ha acompanyat la sort aquest cap de setmana. El Primera Catalana ha perdut aquest diumenge per 4-1 a la pista del Cassanenc un partit que al descans empatava a un amb gol de Yeray i en el que Víctor Cruz s’ha lesional al turmell en els primers minuts i ha tingut que ser atès a l’hospital.El Segona Catalana, per la seva banda, ha empatat a casa contra el Cerdanyola (6-6) un partit amb moltes alternatives. 

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023