L’Igualada HC guanya al CP Congrés-La Sagrera Es Mou a bola aturada

La fortuna no acompanya al nostre equip de Nacional Catalana en un partit en el que mereix més.

No hi ha hagut sort. Les jugades a bola aturada han decidit el partit de la 7a jornada de la lliga de Nacional Catalana en el que el CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha perdut aquest diumenge a casa contra l’Igualada HC per 2-4 i ha deixat escapar l’oportunitat de posar-se líder en solitari.

La derrota deixa al Congrés a la quarta plaça del grup B amb 12 punts, a tres de l’Igualada, que és líder malgrat tenir encara un partit pendent a la pista del Tona, però a només un del segon classificat, que ara és el Folgueroles, i empatat amb el GEiEG.

Malgrat que el Congrés ha jugat millor a la primera part i s’ha avançat dues vegades en el marcador amb dos gols de Marc Aubets, un d’ells de penal, al descans s’hi ha arribat amb empat (2-2). Marc Aubets ha avançat al Congrés al minut 4, el porter visitant ha salvat una directa al 8 que podia haver significat el 2-0, però òc després Aleix Navarrete ha empatat. Han  tornat a la càrrega els d’August de Nòbregas i Marc Aubets ha fet el 2-1 de penal, però mig minut després que Àlex López aturés una directa Aleix Navarrete ha fet el 2-2 aprofitant la superioritat d’efectius per una blava a Uri Morell.

A la segona part, la fortuna no ha acompanyat al Congrés, que ha fallat dues faltes directes i ha vist com l’Igualada en transformava una per fer el 2-3 i a 6 minuts del final encaixava el 2-4 de penal a la jugada següent d’estavellar dues boles al pal.

A la propera, jornada, la primera de la segona volta de la primera fase, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou rebrà a casa el Folgueroles.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 2 (2 i 0): Àlex López, Marc Aubets (2), Uri Morell, Jordi Arboix, Albert Aubets, Marc Escribà, Sergi López, Pau Apariacio i Albert Mèlich
Igualada H; 4 (2 i 0): Manel del Valle, Joan Raja, Francesc Sabater, Quim Aribau (1), Anau Figuerola, Aleix Navarrete (2), Oriol Prat (1), Ferran Yeste, Carlos Sebastián i Jaume Ventura
Gols: 1-0, Marc Aubets, 4’; 1-1, Aleix Navarrete, 10’; 2-1, Marc Aubets (p), 11’; 2-2, Aleix Navarrete, 14’ (descans); 2-3, Quim Aribau (d), 40’; 2-4, Oriol Prat (p), 44’
Àrbitre: Marc Soler. Targetes blaves a Uri Morell i Oriol Prat.
Faltes d‘equip: 14 el Congrés i 16 l’Igualada

El sènior de Primera Catalana, per la seva banda, ha guanyat per 3-1 al SHUM Maçanet amb tres gols de Víctor Cruz, malgrat que l’acta n’hi ha donat només dos i un a Sergi López. Després d’aquesta victòria, el Congrés és novè del grup A amb 8 punts.

Aquests són tots els resultats de la setmana:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023