L’Igualada HC visita aquest diumenge al CP Congrés-La Sagrera Es Mou en un duel de líders

El partit es jugarà a les 16.15 hores i estarà en joc el primer lloc del grup B de Nacional Catalana.

La pista coberta Cristina Clota de l’Escola Pegaso acollirà aquest diumenge a les 16.15 h un partit de luxe. El CP Congrés-La Sagrera Es Mou, colíder del grup B de Nacional Catalana, rebrà a l’Igualada HC, amb el que està empatat a punts 12 juntament amb el CP Folgueroles.

L’Igualada, que és filial de l’equip d’OK Lliga, està format per jugadors joves i amb projecció, alguns dels quals ja han debutat a la màxima categoria espanyola, i encara no havia perdut cap partit fins que ahir dissabte ho va fer a la pista del Caldes (3-0), un altre filial, en un dels partits que tenia ajornats.

El Congrés, que ve de guanyar a la difícil pista del Capellades, té com a objectiu classificar-se entre els quatre primers del grup per jugar amb els millors a la segona fase i el partit contra l’Igualada és important de cara a les seves aspiracions.

El partit del Nacional Catalana serà un dels quatre que aquest diumenge es jugaran a casa. Abans, a les 15.00 h, jugarà l’Infantil C contra el Caldes C, després ho farà el Juvenil B contra l’Horta B (17.45 h) i tancarà la jornada el sènior de Primera Catalana contra el SHUM Maçanet (19.15 h).

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023