El CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya per 1-3 a Capellades i és colíder del grup B de Nacional Catalana

Derrotes dels altres dos equips sèniors, el 1a Catalana a La Jonquera i el 2a Catalana a casa contra La Salle Bonanova.

Amb una merescuda victòria per 1-3 a la difícil pista del Capellades CH, el primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha sumat la seva quarta victòria a la lliga de Nacional Catalana i, després de sis jornades, comparteix la primera posició del grup B empatat amb l’Igualada HC i el CP Folgueroles.

El Congrés, que la darrera jornada havia perdut a casa contra el CH Vila-seca, ha millorat en defensa respecte a aquella inesperada derrota i ha controlat de bon començament el partit, que se li ha posat de cara amb dos gols d’Albert Aubets als minuts 6 i 10 i l’ha deixat encarrilat a tocar del descans amb el 0-3 de Pau Aparicio.

Malgrat que el Capellades ha sortit a la segona part a la recerca de la remuntada, el Congrés ha sabut controlar les envestides del rival i ha tingut en Àlex López, que ha aturat tot el que li han xutat inclòs un penal, a tot un mur sota els pals. A 5 minuts del final el Capellades ha fet l’1-3 i s’ha bolcat sobre la porteria de López, però l’equip dirigit per August de Nòbregas ha pogut mantenir el resultat i obtenir la seva quarta victòria en sis partits.

A la propera jornada, el CP Congrés rebrà a casa l’Igualada HC, que ha guanyat els quatre partits que ha jugat.

FITXA TÈCNCA

Capellades HC, 1 (0 i 1): Marc Rojas, David Tarrida, Xavier Muntané, Jordi Masoni, Aleix Córdoba, Joan Masoni, Marc Soteras, Joan Manel Marcos (1), Víctor Moreno i Joel Sebastian

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 3 (3 i 0): Àlex López, Marc Aubets, Marc Escribà, Oriol Morell, Jordi Arboix, Albert Aubets (2), Sergi López, Pau Aparicio (1) i Bernat Montseny

Gols: 0-1, Albert Aubets, 6’; 0-2, Albert Aubets, 10‘; 0-3, Pau Aparicio, 24‘ (descans); 1-3, Joan Manel Marcos, 45’

DERROTES DEL PRIMERA I EL SEGONA CATALANA

Els altres dos equips sèniors del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou no van poder guanyar els seus partits aquest cap de setmana. Dissabte, el 2a Catalana va perdre per 3-6 a casa contra el cuer La Salle Bonanova i és cinquè del grup A a 6 punts del líder Martinenc. I diumenge, el 1a Catalana va perdre per 3-2 a la pista del Jonqurenc un partit en el que va merèixer puntuar i és 13è del grup A amb 5 punts.