El CP Congrés-La Sagrera Es Mou de Nacional Catalana rep aquest diumenge al Vila-seca a casa (12.30 h)

El sènior de Primera Catalana va guanyar dissabte al FC Barcelona per 7-2 en un gran partit.

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou rebrà aquest diumenge al CH Vila-seca (12.30 h) en partit de la 5a jornada de Nacional Catalana que, en cas de victòria, el pot situar líder en solitari del grup B, ja que l’Igualada, amb el que comparteix el primer lloc amb 9 punts, no jugarà el seu partit contra el Tona fins el proper 3 de novembre.

L’equip dirigit per August de Nòbregas, que suma tres victòries i una derrota, no ho tindrà fàcil contra el Vila-seca, un rival que acaba de pujar però que la pasada jornada ja va donar mostra del seu potencial empatant amb el GEiEG (3-3), que la passada temporada jugava a Primera Divisió estatal i és l’únic equip que ha derrotat al Congrés fins ara.

En els partits jugats dissabte, el sènior de Primera Catalana va assolir la seva primera victòria contra un rival de prestigi, el FC Barcelona, al que va derrotar per 7-2 amb cinc gols de Yeray Cebrián, un de Víctor Cruz i un de Marc Escribà en una gran segona part en la que va arribar a dominar per 7-0 després d’haver arribat al descans amb 2-0 a favor.

Altres partits de dissabte:

Juvenil A-CP Vic 4-1
Aleví A-Sant Just 4-6
Infantil B-FC Barcelona 1-8

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023