Tercera victòria del CP Congrés-La Sagrera Es Mou contra un difícil Caldes a Nacional Catalana

L’equip dirigit per August de Nòbregas es recupera de la derrota a la pista del GEiEG amb un ajustat triomf que el manté provisionalment segon de grup.

Després de la derrota de la passada jornada a la pista del GEiEG en un dia difícil per a Catalunya (5-0), el primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha sumat aquest dissabte la seva tercera victòria a la lliga de Nacional Catalana a l’imposar-se per 3-2 al Recam Làser Caldes en un partit molt igualat que no s’ha decidit fins els últims minuts.

El Caldes, un equip molt jove però molt madur que encara no coneixia la derrota i que a la segona jornada havia empatat a la pista del GEiEG, s’ha avançat en el primer minut de joc i li hi ha donat molts problemes al conjunt dirigit per August de Nòbregas, que malgrat tot li ha donat la volta al marcador amb un gol de Jordi Arboix i un altre de Marc Aubets de penal en els minuts 13 i 17. L’equip calderí, però, ha tornat a empatar a dos minuts del descans i amb el 2-2 i molt equilibri ha acabat la primera part.

A la segona, el Caldes ha generat molt perill, però el Congrés, que en aquest partit tenia la baixa d’Albert Aubets, ha aguantat bé en defensa i ha tingut també clares ocasions per marcar. La victòria, però, ha arribat a bola aturada gràcies un altre penal transformat per Marc Aubets a quatre minuts del final.

Després d’aquesta victòria i a manca de dos partits que es jugaran aquest diumenge i un ajornat de la passada jornada, el CP Congrés és segon del grup B empatat a 9 punts amb l’Igualada HC. A la propera jornada, l’equip tornarà a jugar a casa, diumenge dia 15 a les 12.30 hores, contra el CH Vila-seca.

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 3 (2 i 1): Àlex López, Marc Aubets (2p), Jordi Arboix (1), Oriol Morell, Marc Escribà, Sergi López, Pau Aparicio, Pol Perpinyà i Ramon Aguinaliu (ps)
Recam Làser CH Cades, 2 (2 i 0): Roger Beltran, Antoni Ganella, Arnau Megino, Pol Sebastià, Jaume Roca (1), Lluís Ricart, Pol Villa, Guillem Figueras (1) i Roger Pérez (ps)
Gols: 0-1, Roca, 1’; 1-1, Arboix, 13’; 2-1, Marc Aubets (p), 17’; 2-2, Figueras, 23’ (descans); 3-2, Marc Aubets (p), 46’
Àrbitre: Eduard Capdevila
Faltes d’equip: 9 el Congrés i 8 el Caldes