El CP Congrés-La Sagrera Es Mou tomba el Tona i és líder provisional del grup B de Nacional Catalana

Amb dos gols de Marc Aubets va remuntar un partit que perdía per 1-2 a quatre minuts del final.

El Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou va aconseguir dissabte la seva segona victòria consecutiva a la lliga de Nacional Catalana al superar per 3-2 a l’HP Tona, un dels aspirants a l’ascens a Primera Divisió Estatal, que provisionalment el col·loca líder del grup B a l’espera que aquest diumenge es completi la segona jornada.

L’equip dirigit per August de Nòbregas va oferir molt bones sensacions contra l’actual campió de la Copa Generalitat i amb dos gols de Marc Aubets va remuntar un partit que a quatre minuts del final perdia per 1-2.

La primera part va acabar amb un mínim 1-0 a favor del Congrés gràcies a un gol d’Albert Aubets al minut 4, però l’equip sagrerenc va tenir ocasions per a obtenir un resultat més ampli, ja que va fallar dues faltes directes per dues targetes blaves a un jugador rival.

Al minut 3 de la represa, però, el Tona va empatar de falta directa i, malgrat que el Congrés va tenir diverses ocasions per avançar-se en el marcador, va ser l’equip osonenc el que ho va fer a manca de quatre minuts per mitjà de Martí Norberto. El partit se li posava difícil al Congrés, però va tenir fe en la victòria i com ja va fer la temporada passada va remuntar el marcador en la recta final amb dos gols de Marc Aubets en els minuts 47 i 48 que li van donar el triomf per 3-2 i el liderat provisional del grup.

La propera jornada el CP Congrés-La Sagrera Es Mou visitarà diumenge dia 1 d’octubre el GEiEG, que la passada temporada va baixar de Primera Divisió Estatal i vol tornar a pujar.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 3 (1 i 2): Àlex López, Marc Aubets, Jordi Arboix, Albert Aubets, Oriol Morell, Pau Aparicio, Marc Escribà i Sergi López
HP Tona, 2 (0 i 2): Bernat Camps, Pau Chandre, Xavier Oliva, Pol Parareda, Pol Casellas, Martí Norberto i Xavier Vilaregut
Gols: 1-0, Albert Aubets, 4’ (descans); 1-1, Xavier Vilaregut, 28’; 1-2, Martí Norberto, 46’; 2-2, Marc Aubets, 47’; 3-2, Marc Aubets, 48’
Àrbitre: Òscar Casanovas. Targetes blaves a Xavier Vilaregut (2) i Marc Escribà
Faltes d’equip: 7 el Congrés i 7 el Tona


ALTRES RESULTATS

Primera Catalana-Ripoll 4-6
JMJ-Benjamí A 0-10
Benjamí B-Maristes Sant Joan 1-7
Sant Just A-Benjamí C 11-2
Claret-Prebenjamí A 0-3
Prebenjamí B-Barcino 1-2
Barcino 0-Iniciació A 0-3
CP Vilanova-Iniciació B 3–0

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023