El Tona, un dels aspirants a l’ascens a Primera Divisió estatal, visita aquest dissabte al CP Congrés-La Sagrera Es Mou

El partit, un dels quatre que aquest cap de setmana jugaran a casa els nostres equips, es disputa a les 16.00 hores.

Després de guanyar a la pista del CP Folgueroles a la primera jornada (1-2), l’equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou de Nacional Catalana jugarà aquest dissabte el seu primer partit a casa i ho farà contra l’HP Tona, vigent campió de la Copa Generalitat i un dels aspirants a l’ascens a la Primera Estatal.

El Tona, que va perdre a casa contra el GEiEG en el seu debut (1-4), arribarà a les nostres instal·lacions amb ganes de revenja, ja que la passada temporada va ser superat aquí per 3-2 per l’equip dirigit per August de Nòbregas i va deixar escapar bona part de les seves opcions a l’ascens.

El partit es jugarà a les 16.00 hores a la Pista Coberta Cristina Clota i serà el segon dels quatre que aquest dissabte jugaran els nostres equips a casa. Abans jugarà el Prebenjamí B contra el Barcino i després ho faran el Primera Catalana contra el Ripoll en el que serà el seu primer partit oficial de la temporada després d’ajornar el de la primera jornada contra el Sant Feliu, i el Benjamí B contra els Maristes de Sant Joan. A la primera jornada, el Ripoll, que la passada temporada jugava a Nacional Catalana, va guanyar per 6-2 al Mataró.

El cap de setmana es completarà amb vuit partits més dels nostres equips a fora, entre ells l’ajornat del Primera Catalana a Sant Feliu, que es jugarà diumenge.

Aquest és el programa de partits:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023