El CP Congrés-La Sagrera Es Mou presenta els seus prop de 300 esportistes en un acte multitudinari

Els resultats esportius van acompanyar en el primer cap de setmana de competició oficial, en el que van entrar en acció vuit dels vint-i-cinc equips que tenim aquesta temporada.

La presentació conjunta dels prop de 300 esportistes que conformen les seccions d’hoquei patins i patinatge artístic del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou va donar aquest passat cap de setmana el tret de sortida a una temporada 2017-18 il·lusionant.

Dues terceres parts d’aquests 300 esportistes corresponen a la secció d’hoquei patins, que aquesta temporada tindrà un nombre rècord de 25 equips en competició, 23 a les lligues de la Federació Catalana de Patinatge i 2 a les del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.

Degut a les obres dels vestidors de l’Escola Pegaso, l’acte de presentació d’aquest any no va poder anar acompanyat de l’habitual Trofeu la Diada d’hoquei patins, però sí es va jugar un amistós del nou equip Minifem del club que aquesta temporada s’estrena i va tenir lloc un festival de patinatge artístic amb la participació del grup de xou del club i diverses patinadores individuals. Durant la jornada es va muntar un servei de bar, els beneficis del qual van ser per l’Associació La Sagrera Es Mou, l’entitat solidària amb la que el nostre club col·labora i llueix el seu logotip a les samarretes, com va destacar en el seu parlament la nostra presidenta, Cristina Clota.

Per altra banda, la temporada 2017-18 d’hoquei patins no va poder començar millor per al Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou, ja que dels vuit equips que van entrar en competició cinc van obtenir la victòria, entre ells el sènior de Nacional Catalana, que va guanyar per 1-2 a Folgueroles. Igualment, cinc dels sis equips que van jugar amistosos aquest cap de setmana van guanyar els seus partits.

Aquests són tots els resultats:

Partits de competició
Vilanova A-Prebenjamí B                            3-0
Prat-Prebenjamí C                                     3-1
Prebenjamí A-Jesuïtes Sarrià B                   3-0
Torrelles A-Benjamí B                                10-0
Benjamí C-Cornellà                                    3-0
Benjamí A-Corbera B                                 10-0
Segona Catalana-Santa Perpètua                8-4
Folgueroles-Nacional Catalana                    1-2

Partits amistosos
Minifem-Caldes                                          0-3
Sant Just-Infantil C                                    1-8
Sant Just-Infantil B                                    3-4
Sant Just-Juvenil B                                     0-9
Cerdanyola-Juvenil A                                  0-3
Cerdanyola-Júnior                                      2-4

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023