Un gol de Jordi Arboix a un segon del final li dóna la primera victòria al CP Congrés-La Sagrera Es Mou a la pista del Folgueroles (1-2)

El primer equip sènior, que per catorzena temporada consecutiva juga a Nacional Catalana, ha debutat amb bon peu a la categoria més alta de l’hoquei patins català.

El primer equip sènior del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou ha debutat aquest diumenge amb victòria a la lliga de Nacional Catalana gràcies a un gol de falta directa que Jordi Arboix ha marcat a un segon del final que li ha servit per guanyar per 1-2 a la pista del CP Folgueroles. Amb aquesta victòria, l’equip dirigit per August de Nòbregas comença amb bon peu la seva 14a temporada consecutiva a la màxima categoria de l’hoquei patins català i dona un primer pas de cara a la seva aspiració d’acabar entre els quatre primers del grup B per jugar en el grup dels aspirants al títol a la segona fase.

Com passa habitualment en aquesta categoria, el partit ha estat molt igualat i s’ha decidit per petits detalls. A la primera part el Folgueroles ha dominat durant el primers minuts, però de mica en mica el Congrés s’ha anat fent amb el control del joc i Jordi Arboix, al minut 12, ha marcat el 0-1 amb el que ha acabat la primera part.

Al primer minut de la represa Èric Madrenas ha marcat el gol de l’empat, el Folgueroles s’ha tornat a créixer i, malgrat que el Congrés ha tingut un parell d’ocasions clares per fer l’1-2, a 10 del final els locals han forçat la desena falta del nostre equip, però Àlex López ha evitat el 2-1.

La igualtat i l’emoció han presidit el joc i als últims sis minuts de partit s’hi ha entrat amb 9 faltes del Folgueroles i 12 del Congrés, que ha forçat la desena de l’equip local quan només faltava un segon i nou dècimes. Una falta que Jordi Arboix, de tir directe i amb una gran sang freda, ha convertit en el gol de la victòria.

FITXA TÈCNICACP Folgueroles, 1 (0 i 1): Aleix Morera, Albert Torrents, Pau Carbonell, Jeremi Rodríguez, Èric Madrenas, Joan Torrents, Gerard Homs, Santi Homs, Jordi Caballeria i Toni Clusella
CP Congrés, 2 (1 i 1): Àlex López, Albert Aubets, Oriol Morell, Jordi Arboix, Marc Aubets, Pau Aparicio, Marc Escribà, Sergi López i Bernat Montseny
Gols: 0-1, Jordi Arboix, 12’ (descans); 1-1, Èric Madrenas, 26’; 1-2, Jordi Arboix (directa), 49’59”’
Àrbitre: Joaquim Serraclara. Faltes d’equip: 10 Folgueroles i 13 Congrés

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023