Aquest cap de setmana arrenca oficialment la temporada 2017-18 per al CP Congrés-La Sagrera Es Mou

Diumenge pel matí el sènior de Nacional Catalana debuta a Folgueroles (12.30 h) i per la tarda (18.00 h) hi haurà la presentació i la foto oficial dels 25 equips del club.

Tres mesos després de l’últim partit oficial, la final de la Copa de la Lliga que el nostre primer equip sènior va perdre contra l’HC Sentmenat a Cerdanyola del Vallès, l’activitat competitiva de la secció d’hoquei patins del CP Congrés-La Sagrera Es Mou torna a arrencar aquest cap de setmana.

Ho fa amb vuit partits oficials (sis dels Campionats Territorials de Barcelona de categories base i dos de les lligues sènior de Nacional Catalana i Segona Catalana) més un d’amistós del nou equip MiniFem, que diumenge formarà part dels actes de presentació dels 25 equips que aquest any tindrà el nostre club. Una presentació que aquesta temporada no ha pogut anar acompanyada de l’habitual Trofeu la Diada per les obres dels vestidors de l’escola Pegaso on tenim les nostres instal·lacions.

El primer equip sènior, degà de Nacional Catalana, debutarà diumenge a la pista del CP Folgueroles, onzè classificat la passada temporada, a la que l’any passat va empatar (4-4). L’equip dirigit per August de Nòbregas, que aquesta temporada ha tingut dues baixes (Martí Ferrer i Marc Calvache) i dues altes (Sergi López i Marc Escribà), jugarà per catorzena temporada consecutiva en la màxima categoria de l’hoquei patins català, que aquest curs ha canviat el sistema i es jugarà en dues fases i un playoff.

A la primera fase, el nostre equip està integrat al grup B, en el que al marge del Folgueroles també hi ha el Tona, el Caldes, el Capellades, el GEiEG, el Vila-seca i l’Igualada. Els quatre primers es classificaran pel grup dels millors a la segona fase juntament amb els quatre primers del grup A, que lluitaran per entrar al playoff per l’única plaça d’ascens a Primera Estatal, i els quatre últims ho faran en el grup dels que hauran de lluitar per evitar el descens. El nou sistema, però, no garanteix que els classificats per al grup dels millors estiguin tranquils, ja que només els quatre primers d’aquest grup lluitaran pel títol i els altres quatre s’hauran d’enfrontar en un playoff amb els procedents del grup de baix que, en cas de derrota, els pot condemnar a jugar per evitar el descens.

El programa d’aquest cap de setmana inclou tres partits a casa dissabte de categories base i el primer encontre oficial del Segona Catalana diumenge contra el Santa Perpètua (19.00 h), que anirà precedit dels actes de presentació i la foto oficial dels 25 equips del club i de la secció de painatge artístic (18.00 h). Abans, a les 16.30 h, hi haurà un partit amistós del MiniFem contra el Caldes, i una exhibició de patinatge artístic (17.30 h).

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023