L’estada de pretemporada de Bellver de Cerdanya, un altre èxit del CP Congrés-La Sagrera Es Mou

Tecnificació, aprenentage, diversió i partits d’hoquei van conformar des del 31 d’agost un atractiu menú que va acabar diumenge dia 3 de setembre amb cinc partits amistosos.

Un grup format per 35 jugadors i jugadores del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou, acompanyats de cinc entrenadors i monitors del nostre club, han participat del 31 d’agost al 3 de setembre en l’habitual estada de pretemporada a Bellver de Cerdanya, en la que tots han pogut gaudir de quatre dies de convivència, aprenentatge i diversió en un entorn natural i amb l’hoquei patins com a eix central.

L’estada, en la que van participar jugadors i jugadores prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i juvenils entre els 9 i els 17 anys, va comptar amb dues sessions de tecnificació diàries barrejades amb partidets i activitats lúdiques tant al Pavelló Municipal de Bellver de Cerdanya com al Càmping Solana de Segre, on tot el grup es va allotjar.

Divendres al vespre van arribar els primers familiars, que també van gaudir de les instal·lacions del càmping i d’un entorn idíl·lic i diumenge van poder assistir als cinc partits programats contra equips del CH Cadí de la Seu d’Urgell i el CH Ripoll, dels que el CP Congrés en va guanyar quatre i en va perdre un.Dissabte també es van afegir a l’estada tres jugadors del primer equip sènior de Nacional Catalana, els germans Marc i Albert Aubets i Jordi Arboix, que van conviure amb els jugadors de la base i es van entrenar amb ells. I diumenge, després dels partits, l’estada va concloure amb un dinar de germanor entre jugadors, entrenadors i familiars.

Moltes gràcies a tots els monitors i entrenadors (Toni Ventura, Víctor Cruz, Jordi Masdeu, Jordi Martínez i Marc Tapounet) i fins l’any que ve!

1, 2, 3… Congrés!!!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023