Marxem d’estada a Bellver de Cerdanya!

Per quart any consecutiu, uns 40 jugadors i tècnics del nostre club gaudiran d’una sèrie d’activitats lúdico-esportives des del 31 d’agost fins al 3 de setembre en un entorn idíl·lic.

Un grup de jugadors i tècnics del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou format per prop de 40 persones (34 jugadors i 5 entrenadors) marxarà aquest dijous a Bellver de Cerdanya per a la ja habitual estada i sortida de pretemporada del nostre club, que aquest any arriba a la seva quarta edició.

Com és habitual, els jugadors i jugadores, de prebenjamins a júniors, estaran allotjats al Càmping Solana del Segre i centraran la seva activitat en l’hoquei patins, amb dues sessions diàries d’entrenaments de tecnificació i partits al Pavelló Municipal de Bellver de Cerdanya complementades amb activitats lúdiques tant al càmping com al pavelló.

L’estada està concebuda com un espai de trobada, en un entorn natural idíl·lic, entre esportistes, tècnics i famílies del nostre club, ja que els familiars podran incorporar-s’hi a partir del divendres al vespre. Per tancar l’estada, com també és habitual, s’han programat una sèrie de partits amistosos d’exhibició contra equips de la zona diumenge dia 3 pel mati.   

La sortida es farà aquest dijous 31 d’agost a les 8.00 h amb autocar des de l’estació d’autobusos de Sant Andreu i la tornada es farà amb cotxes particulars dels familiars diumenge dia 3 de setembre per la tarda després del dinar final de germanor.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023