Torna l’activitat al Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou

El Primera Catalana i alguns júniors i juvenils han començat a entrenar aquesta setmana, dilluns 28 ho farà el Nacional Catalana i altres equips, i a partir del 4 de setembre, la resta.

Aquesta setmana ha tornat l’activitat al Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou amb els primer entrenaments d’alguns sèniors, júniors i juvenils de cara a la temporada 2017-18, en la que el nostre club tindrà 25 equips en competició, 23 a les lligues de la Federació Catalana de Patinatge i 2 a les del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.

L’equip sènior de Primera Catalana, dirigit per Dani Setién, va ser el primer en arrencar, dimarts dia 22, juntament amb alguns jugadors del Nacional Catalana i un grup de júniors i juvenils. Dilluns dia 28 arrencarà el sènior de Nacional Catalana amb August de Nòbregas i alguns altres equips ho aniran fent durant la setmana, que acabarà amb l’habitual stage a Bellver de Cerdanya entre el 31 d’agost i el 3 de setembre, en el que participaran una cinquantena de jugadors i jugadores del nostre club. El dilluns 4 de setembre, per últim, ja entrenaran tots els equips del club.

El 14-S, amistós contra l’Espanyol a casa

Els primers en debutar en competició oficial seran els tres sèniors, que ho faran diumenge 17 de setembre. El Nacional Catalana jugarà a les 12.30 h a Folgueroles, el Primera Catalana a les 19.30 h a Sant Feliu i el Segona Catalana a les 19.00 a casa contra el Santa Perpètua. Abans del debut oficial, però, tant el Nacional Catalana com el Primera Catalana jugaran diversos partits amistosos. El Nacional visitarà dilluns 4 de setembre al Cerdanyola i dijous 14 rebrà al SD Espanyol a casa, mentre el Primera jugarà diumenge dia 10 a Mataró i dijous dia 14 a Ripollet.

El 17-S, presentació i foto oficial

Aquest any, degut a les obres que s’estan fent als vestidors de l’Escola Pegaso, no podrem fer el Trofeu la Diada, que servia de presentació per a tots els nostres equips el cap de setmana més proper a l’11 de setembre. Però si que farem un acte de presentació i la foto oficial del club a les 18.00 hores del diumenge 17 de setembre, que anirà precedida d’un partit de MiniFem (16.30 h) i una exhibició de patinatge artístic (17.30 h) i a continuació del primer partit de la temporada del Segona Catalana contra el Santa Perpètua (19.00 h).

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023