Genial Solutions, marca de Barovari Esports, nou patrocinador tècnic del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou

La secció d’hoquei patins del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou ha signat un nou acord de patrocini tècnic amb Genial Solutions SL, la marca de Barovari Esports, per mitjà del qual aquestes empreses subministraran el material acordat per al primer equip del club, que milita a Primera Nacional Catalana.

L’acord de patrocini tècnic, que va ser signat divendres 21 de juliol per la nova presidenta de la secció, Marta Montoya, tindrà vigència d’un any renovable tàcitament fins el 2020 i també inclou un descompte del 10% per a totes les compres addicionals que el club i els seus socis facin a partir de l’1 de setembre a Barovari Esports.

FOTO: Marta Montoya, nova presidenta de la secció d’hoquei del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, entre Genís Leyva i Alfredo Avizanda, responsables de Genial Solutions SL i Barovari Sports.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023