El Plenari de l’Ajuntament de Barcelona aprova la concessió de la Medalla d’Honor de la ciutat a Cristina Clota

La presidenta del Club Patí Congrés havia estat proposada pel Consell del Districte de Sant Andreu.

A proposta del Consell del Districte de Sant Andreu, la presidenta del Club Patí Congrés, Cristina Clota, ha estat guardonada amb una de les 25 Medalles d’Honor de la ciutat aprovades aquest divendres, 21 de juliol, pel Plenari de l’Ajuntament de Barcelona.

La Medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona és un guardó creat el 1997 que reconeix la labor de persones i entitats que amb la pràctica de la seva labor professional o social han contribuït al desenvolupament de la consciència ciutadana, virtuts i valors cívics.

Cada any són 25 les persones o entitats que reben el guardó a proposta dels diferents Consells de Districte i del Plenari del Consell Municipal. Unes medalles que, segons ha dit el tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, “tenen com a objectiu reconèixer a persones i a entitats que han dedicat el seu temps i el seu esforç a fer de Barcelona una ciutat més amable, alegre, científicament innovadora, solidària, i justa”.

El tinent d’alcalde també ha destacat que, per primera vegada en 20 anys, “fem un reconeixement públic molt explícit a l’aportació que les dones han fet al desenvolupament dels valors cívics a la ciutat. Així, i corregint una anomalia històrica, enguany distingim nou dones, tres homes i 13 entitats”.

I una d’aquestes dones ha estat la nostra presidenta, Cristina Clota, que ha viscut una setmana gran perquè dijous també va participar en l’aprovació del grup de treball del Roller Sports Council per part del Consell Municipal de l’Esport de Barcelona, del que el Club Patí Congrés és l’únic membre dels esports del patinatge sobre rodes juntament amb la Unió Esportiva d’Horta.

En aquest ENLLAÇ podeu veure tots els guardonats.

FOTO: Cristina Clota amb Quim Pastor, secretari general de la Federació Catalana de Patinatge, i Maria Moltó, directora d’esports dels World Roller Games de Barcelona 2019 dijous passat a la reunió de la Comissió Permanent del Consell Municipal de l’Esport al qual pertany.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023