Canvis a la Junta Directiva del Club Patí Congrés

Marta Montoya substitueix Àngel Martínez com a presidenta de la secció d’hoquei patins i Juan Carlos Barrio a Mar Compte a la de patinatge.

Una vegada acabat el procés electoral de la Junta Directiva del Club Patí Congrés sense cap impugnació, Cristina Clota, que encapçalava la única candidatura presentada, ha quedat reelegida oficialment aquest divendres com a presidenta de la nostra entitat.

Cristina Clota seguirà presidint el Club Patí Congrés amb una Junta Directiva continuista però renovada, en la que canviaran els dos vicepresidents i presidents de les dues seccions, Àngel Martínez (Hoquei Patins) i Mar Compte (Patinatge Artístic), que deixen els seus càrrecs per motius personals relacionats amb la feina i seran substituïts per Marta Montoya i Juan Carlos Barrio, respectivament.

La Junta Directiva la completaran David del Pozo (Secretari i membre de la Junta de Patinatge), Òscar Layunta (Tresorer i membre de la Junta d’Hoquei Patins) i els Vocals Enric Mirabet, Carles Gallén i Xavier Perpinyà (Hoquei Patins), Daniel Portolés, José Lachica i Sergio Rodríguez (Patinatge Artístic).

En una carta adreçada al socis, Cristina Clota ha assegurat que “voldria agrair-vos la confiança cap a la nostra feina, assegurant-vos que encara que es una Junta renovada, intentarem seguir amb la mateixa línia que hem portat fins ara donant una continuïtat a totes les activitat del Club així com al principal objectiu que es assolir el nou pavelló que ens farà segur, més forts i més grans, si cap”.

Cristina Clota ha volgut agrair també la tasca d’Àngel Martínez i Mar Compte, el dos vicepresidents sortints. “Com a presidents de les dues seccions i dirigint els equips corresponents han fet una gran feina i sobretot han donat un gran pas qualitatiu a tot el Club, però malgrat que per motius personals han deixat la direcció directa de les dues seccions, esperem  seguir gaudint de la seva inestimable col·laboració”, ha dit.

FOTO: Cristina Clota, presidenta; amb Àngel Martínez i Mar Compte, vicepresidents sortints. 

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023