Eleccions a la Junta Directiva del Club Patí Congrés

Aquest dijous, 6 de juliol, acaba el termini de presentació de candidatures i si ni hagués més d’una les votacions serien el dia 24

04/07/2017

Aquest dijous, 6 de juliol, finalitza el termini de presentació de candidatures a les eleccions a la junta directiva del Club Patí Congrés, que el passat 26 de juny va dimitir per a convocar nous comicis, segons es va aprovar en la seva reunió celebrada el passat 12 de maig i va ratificar l’Assemblea del club el 30 de maig.

Una junta electoral presidida pel soci numerari i jugador del Segona Catalana Txetxu Rodríguez, segons el resultat d’un sorteig celebrat el passat 14 de juny, s’encarrega de vetllar el procés electoral. Una vegada tancat el termini el 6 de juliol, diumenge dia 9 es proclamaran les candidatures que s’hagin presentat.

Cristina Clota, presidenta durant els últims deu anys, té la intenció de presentar-se a la reelecció amb una junta renovada i, si hi ha alguna candidatura més, les eleccions es farien el 24 de juliol a la secretaria del club. En cas de que no n’hi hagi cap altre, aquesta seria proclamada el 13 de juliol, després d’acabar el termini legal per a possibles impugnacions.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023