Els pares guanyen als entrenadors en el clàssic duel de final de temporada del CP Congrés

El partit de ‘velles glòries’, com és habitual, va tancar la temporada a la Pista Coberta Cristina Clota

23/06/2017

Per cinquè any consecutiu, el clàssic partit entre pares i entrenadors del nostre club va tancar la temporada del CP Congrés a la pista coberta Cristina Clota i va demostrar una vegada més que algunes ‘velles glòries’ encara la toquen.

Amb una gran presència de públic a les graderies, el partit no va decebre ningú perquè va tenir emoció, gols i jugades i aturades de mèrit per part de tos dos equips, però la victòria final va ser per l’equip de pares, el Dream Team Fathers, que es va imposar per 11-9 al dels entrenadors, el Cutre Misters (està clar qui va posar el noms, no?).

Aquesta vegada els pares, que l’any passat havien perdut, van aconseguir reclutar un nombrós equip, inclosos dos porters, que els va permetre fer molts canvis i guanyar per segona vegada aquest clàssic partit que va tenir moltes alternatives i no es va decidir fins als últims segons, quan els tècnics se la van jugar canviant el porter per un jugador més de pista a la recerca de l’empat i van encaixar el definitiu 11-9 obra de Gaby Cairo. Amb el triomf dels pares, ara el palmarès està igualat amb dues victòries per a cada un i un empat.

Com és habitual, a l’equip de pares hi havia prestigiosos exjugadors com el mateix Gaby Cairo, tot un ex campió del món amb Argentina i de tot amb el FC Barcelona; Miguel Plaza, company seu al Barça que acaba de guanyar la Lliga de Veterans i que es manté en un envejable estat de forma; o Toni Ventura i Albert Gimeno, que també van jugar a la Divisió d’Honor. També n’hi havia altres com Fermí Calle, Marc Marsiñach o Manel Gómez, que juguen amb els veterans del club, mentre Quim Fandos, Xavi Lladó, Jordi Masdeu, Xavi Calle i Ferran Brull, per la seva banda, van despenjar els patins per un dia i també van tenir els seus minuts de glòria, alguns més que altres.

Per part dels entrenadors l’estrella va ser Oriol Palomeras, que aquesta temporada ha jugat al CP Tordera de Primera Divisió espanyola i va donar l’espectacle que requeria el partit. Sergi Rodríguez, encara en actiu a l’equip de Segona Catalana; Ramon Aguinaliu, Marc Tapounet i Arnau Lobo, jugadors de la base del club; i Fèlix Ayorinde, Juanjo Gómez i Joan Burló, que juguen amb els veterans, van completar l’equip.

I per donar-li la serietat que requeria, el partit el va dirigir un àrbitre d’OK Lliga, Miquel Lapedriza, a qui des d’aquestes línies volem agrair, com sempre, la seva predisposició.

En aquest enllaç hi ha un reportatge fotogràfic fet per una mare del Fem16

https://plus.google.com/u/0/113557300326687842371/posts/dvVD4jsqxSK

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023