El CP Congrés-La Sagrera Es Mou juga aquest diumenge la F4 de la Copa de la Lliga de Nacional Catalana a Cerdanyola

A les 11.30 h s’enfronta al Piera en una de les semifinals a la recerca de la final de les 18.45 h contra el guanyador del Taradell-Sentmenat

17/06/2017

Per segona termporada consecutiva, el primer equip sènior del Club Patí Congrés-La Sagrera Es Mou jugarà aquest diumenge la Final 4 de la Copa de la Lliga de Nacional Catalana al Pavelló Municipal Can Xarau de Cerdanyola del Vallès.

A la pista exterior del reciente, el nostre equip s’enfrontarà a les 11.30 h contra l’HC Piera a la recerca de la final que a les 18.45 h es jugarà al pavelló principal i que, en cas de victòria, l’enfrontaria al vencedor de la semifinal entre el CP Taradell i l’HC Sentmenat, que es disputarà en el mateix escenari a la mateixa hora.

Després de superar clarament a l’eliminatòria prèvia de Taradell al Noia Freixenet (6-3), segon classificat a la lliga i que va estar a punt de pujar a Nacional espanyola, el CP Congrés arriba a la Final 4 pletòric de moral. Però l’equip dirigit per August de Nòbregas no ho tindrà gens fàcil per guanyar a un dur rival com el Piera, que va golejar al Tona (7-1). Malgrat que a la classificació final de la lliga el Congrés va ser setè a només un punt del Piera, que va acabar sisè, l’equip groc-i-negre no el va poder guanyar en cap dels dos partits, ja que a la primera volta va patir la derrota més àmplia de la temporada (8-1) i a la segona no va passar de l’empat a la Pista Coberta Cristina Clota (3-3).

Si supera al Piera a les semifinals, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou jugarà la final a les 18.45 h contra el guanyador del CP Taradell-HC Sentmenat. Si perd, jugarà perl tercer i quart lloc a les 15.00 h.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023