El CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya l’últim partit de Nacional Catalana remuntant un 4-1 en contra

El nostre primer equip sènior acaba setè i jugarà la primera eliminatòria de la Copa de la Lliga contra el Noia a Taradell

31/05/2017

El primer equip sènior del CP Congrés-La Sagrera Es Mou, amb una victòria per 4-5 a Juneda contra el Lleida Llista en un partit en el que va remuntar un 4-1 en contra en els últims 12 minuts, va tancar la lliga de Primera Nacional Catalana, a la que finalment va ocupar el setè lloc.

Dos gols de Pau Aparició, el segon que donava la victòria a 3’20” del final, un de Marc Aubets i un d’Uri Morell, li van donar la volta a un resultat que s’havia posat molt difícil després del 3-0 que l’equip local va marcar al minut 6 de la primera part i el 4-1 que poc després de que Jordi Arboix anotés el 3-1 va tornar a fer el Lleida Llista.

Quedaven 13’53” per acabar el partit i el Congrés va treure el geni per remuntar i sumar els últims tres punts del campionat, amb els que finalment en va aconseguir 50, amb 14 victòries, 8 empats i 8 derrotes, i va acabar setè a 14 del campió Taradell, que va pujar a Primera Divisió espanyola.

La setena plaça el classifica per jugar una de les quatre eliminatòries prèvies de la Copa de la Lliga que disputarà contra el Noia, que va acabar segon empatat a punts amb el Taradell. Aquestes quatre eliminatòries prèvies, classificatòries per la Final 4 del 18 i 19 de juny a Cerdanyola, es jugaran diumenge 11 de juny amb aquests altres emparellaments: Taradell-Caldes, Tona-Piera i Capellades-Sentmenat.

Fitxa tècnica
Lleida Llista ICG, 4 (3 i 1): Roger Cornudella, Marc Cuevas (!), Marc Grau, Ramon Capdevila, Marc Vallès (1), Sergio Pérez (1), Enric Duch, Carlos Manzano (1) i Carles Fillat
CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 5 (1 i 4): Àlex López, Marc Aubets (1), Albert Aubets, Marc Calvache, Oriol Morell (1), Jordi Arboix (1), Martí Ferrer, Pau Aparicio (2) i David Salelles
Gols: 1-0, Vallès, 13′; 2-0, Pérez, 18′ (descans); 3-0, Cuevas, 31′; 3-1, Arboix, 36′; 4-1, Manzano, 37′; 4-2, Aparicio, 37′; 4-3, Morell, 38′; 4-4, Marc Aubets, 44′; 4-5, Aparicio, 47′
Àrbitre: Carles Torné. Faltes d’equip: 8 el Lleida i 9 el Congrés 


LA RESTA D’EQUIPS
Els sèniors de 1a i 2a Catalana també van acabar la temporada en uns meritoris 5è i 6è lloc, mentre l’infantil A i el Juvenil Bvan superar la 1a eliminatòria de la Copa Federació i el proper cap de setmana jugaran la segona contra el Noia B i el Sentmenat A amb l’objectiu de classificar-se per la fase final de Roda.

Aquests són tots els resultats.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023