El CP Congrés-La Sagrera Es Mou perd el primer partit de la temporada a casa contra el Taradell (2-3)

Malgrat la derrota, el primer equip de Nacional Catalana asegura el setè lloc a una jornada del final i es classifica per jugar la Copa de la Lliga

21/05/2017

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou ha patit aquest dissabte la seva primera derrota de la temporada a casa al perdre contra el CP Taradell (2-3) a la 29a i penúltima jornada de Primera Nacional Catalana. Malgrat la derrota contra un equip que lluitava per pujar a Primera Divisió espanyola, el Congrés acabarà setè perquè els seus perseguidors tampoc no han guanyat i ja està matemàticament classificat per jugar la Copa de la Lliga faci el que faci a la última jornada a Juneda contra el Lleida Llista

Malgrat guanyar el partit, el Taradell no ha demostrat ser millor que el Congrés, que no ha pogut comptar amb Martí Ferrer per problemes laborals però ha proposat més coses que el seu rival, ha tingut més ocasions i s’ha avançat als dos minuts de joc amb un gol de Marc Aubets. Sense fer res de l’altre món, però, el Taradell li ha donat la volta al marcador amb un gol d’Eduard Genís al minut 7 i un altre de Marçal Casadevall a 2’30” del descans i amb 1-2 s’ha arribat a la mitja part.

El Taradell, més carregat de faltes, ha comès la desena al minut 7 de la segona part i la corresponent directa l’ha convertit Uri Morell per a marcar el 2-2 i el Congrés ha gaudit de moltes ocasions per a fer el 3-2. Però el que ha arribat és el 2-3 a quatre minuts del final quan en una jugada molt embolicada a dins de l’àrea la bola ha rebotat al peu d’Albert Benito i s’ha colat a la porteria d’Àlex López.

Uns segons després ha arribat la quinzena falta del Taradell, però aquesta vegada Uri Morell no ha pogut batre a Albert Dalmau en la directa i a tres minuts del final Marc Calvache tampoc no n’ha aprofitat una altra després que Marc Soler hagi vist una targeta blava. A 1’41” ha estat Àlex López qui ha aturat una directa quan el Congrés ha comès la seva desena falta i els últims segons han estat molt emocionants amb el Congrés bolcat a la recerca del 3-3, però el marcador ja no s’ha mogut i el Taradell s’ha endut una victòria que, combinada amb l’empat que més tard ha obtingut el Noia a la pista del Sant Just (1-1), l’ha col·locat líder a una jornada del final.

FITXA TÈCNICA

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 2 (1 i 1): Àlex López, Marc Aubets (1), Jordi Arboix, Uri Morell (1), Pau Aparicio -equip inicial-; Albert Aubets, Marc Calvache i David Salelles (ps)
CP Taradell: Albert Dalmau, Marçal Casadevall (1), Albert Benito (1), Marc Soler, Eduard Genís (1) -equip inicial-; Miquel Masoliver, Marc Nuri, Xavier Soler i Marc Gorchs (ps)

Gols: 1-0, Marc Aubets, 2’; 1-1, Genís, 7’; 1-2, Casadevall, 23’ (descans); 2-2, Morell (fd), 32’; 2-3, Benito, 46’

Àrbitre: Ignasi Galán. Targeta blava a Marc Soler. 10 faltes el Congrés i 15 el Taradell

RESULTATS DE LA JORNADA

Aquests són tots els resultats d’aquesta jornada.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023