El Nacional Catalana del CP Congrés-La Sagrera Es Mou guanya a Olot i té a tocar la classificació per la Copa de la Lliga

El Prebenjamí A participa al Campionat Territorial de Barcelona al Pret de Llobregat, on ocupa la novena posició final

16/05/2017

Per manca de temps i per tal de no perdre la tradició d’oferir-vos les cròniques dels partits de l’equip sènior de Nacional Catalana, aquesta vegada agafem ‘prestada’ la cònica que sobre el partit de la darrera jornada va va ver ‘El Garrotxí’, el diari digital de la Garrotxa. Amb la victòria, el CP Congrés consslida la setena plaça i té a tocar la classificació per la Copa de la Lliga a dues jornades del final. Aquí teniu la crònica:

Quin partit més intens! Era el que s’esperava i no va decebre gens. Emoció fins al final després de gols, penals, faltes directes, jugades polèmiques i molta passió.

El C.P. Congrés es va endur la victòria en un partit que va anar sempre pel davant però el conjunt olotí va fer mèrits per no perdre.

La primera meitat va ser molt igualada però el conjunt barceloní va ser més efectiu de cara a porteria i en el minut cinc feia el primer gol d’una contra que era neutralitzat per en Marc Moya dos minuts després d’un fort xut a la frontal de l’àrea. Una mica més endavant no vam poder transformar un penal i en la següent jugada el Congrés feia l’1 a 2 d’una falta fóra l’àrea. I en l’últim minut de la primera part ens vam quedar amb tres jugadors, cosa que va aprofitar el Congrés per fer l’1 a 3.

A la represa l’Olot va sortir més pressionant i en aquesta part va tenir més ocasions de gol, empès pel públic, els jugadors van donar-ho tot a la pista però només van anotar un gol més, obra d’en Tomàs Marcé en desviar un xut dins l’àrea. Mencionar també la gran actuació del porter olotí Pau Flores que va aturar tres Faltes directes i dos penals.

Bé, queden dues jornades per acabar la lliga i amb els resultats que hi ha hagut la distància que teníem per assegurar la permanència s’ha escurçat, i ara tenim els nostres perseguidors a un, dos i cinc punts respectivament. La propera jornada és clau per a molts equips, nosaltres necessitem una victòria i veure quins resultats es produeixen. El millor de tot és que depenem de nosaltres mateixos per assolir-ho però hem de guanyar. El proper partit serà aquest divendres al vespre a tres quarts de deu a la pista del C.P. Masquefa.

Han jugat: Pau Flores (p), Bernat Grauvilardell (p). Adrià Piera (c), Tomàs Marcé (1), Lluc Jiménez, Ferran Sacrest, Roger Saladrigues, Marc Moya (1) i Maties Reixach.

Només afegim, perquè no surt a la crònica, que pel Congrés van jugar Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets, Marc Calvache, Uri Morell, Jordi Arboix, Martí Ferrer, Pau Aparicio i David Salelles. I la marxa del marcador va ser: 0-1, ferrer, 5′; 1-1, Moya, 7′; 1-2, Morell, 13′; 1-3, Morell, 25′ (descans); 2-3, Moya, 40′

EL PREBE A, AL CAMPIONAT TERRITORIAL

Per altra banda, el Prebenjamí A va participar al Campionat Territorial de Barcelona al Pret de Llobregat, on va compatir el novè lloc amb els equips eliminats el primer dia després de perdre contra el Cerdanyola A (1-3), que va ser subcampió, i el Sant Josep de Sant Sadurní (1-2). Felicitats, nanos!!!!

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023