El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou torna a guanyar i el Benjamí B acaba novè al Campionat de Barcelona

L’equip de Nacional Catalana supera el CH Caldes (4-1) i els Benjamins estan a punt de donar la sorpresa a Vic

09/05/2017

El primer equip del CP Congrés-La Sagrera Es Mou va retrobar dissabte el camí de la victòria a l’imposar-se per 4-1 al CH Caldes Recam Lasser en partit de la 27a jornada de Primera Nacional Catalana. Amb aquesta victòria, el Congrés es consolida en la setena plaça de la classificació amb quatre punts d’avantatge sobre el novè classificat, el Lleida Llista, a manca de tres jornades del final i segueix amb opcions d’acabar entre els vuit primers i classificar-se per jugar la Copa de la Lliga.

El partit va ser molt còmode pel CP Congrés, que es va avançar a la primera part amb un gol d’Uri Morell i, malgrat que uns segons abans del descans el Caldes va empatar de falta directa, a la segona part va decidir per mitjà d’Albert Aubets, Marc Calvache i Martí Ferrer.

A la propera jornada el CP Congrés-La Sagrera Es Mou visitarà al CPH Olot, un rival que lluita per segellar la seva permanència a la màxima categoria de l’hoquei patins català i no ho posarà gens fàcil.

Fitxa tècnica

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 4 (1 i 3): Àlex López, Marc Aubets, Albert Aubets (1), Marc Calvache (1), Uri Morell (1), Jordi Arboix, Martí Ferrer (1), Pau Aparicio i David Salelles.

CH Caldes, 1 (1 i 0): Héctor Álava, Pablo Ricart, Lluís Ricart, Antoni Ganella, Ferran Ganella (1), José López, David García, Ferran Esteo, Joan Urgell i Víctor Sierra.

Gols: 1-0, Morell, 6’; 1-1, Ferran Ganella, 25’ (descans); 2-1, Albert Aubets, 36’; 3-1, Calvache, 43’; 4-1, Ferrer, 45’

Àrbitre: Joaquim Serraclara. Targetes blaves a Arboix i Esteo. 13 faltes el Congrés i 9 el Caldes

EL BENJAMÍ B, NOVÈ AL CAMPIONAT DE BARCELONA

De la resta de la jornada destaca la fase final del Campionat Territorial de Barcelona celebrat a Vic, en la que el nostre Benjamí B, de primer any, va estar a punt de donar la sorpresa a l’empatar el primer partit contra el CP Voltregà (4-4), que finalment va ser el campió, però després va perdre amb el Sant Josep de Sant Sadurní (2-6) i va acabar en la novena posició final compartida amb tres equips més.

Aquests van ser tots els resultats de la setmana:

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023