El CP Congrés-La Sagrera Es Mou de Nacional Catalana perd un partit increIble a la pista del Capellades

A 2’42” del final guanyava per 1-3 i va fallar una directa i es va deixar remuntar pel seu rival

01/05/2017

En dos minuts finals de malson, el CP Congrés-La Sagrera Es Mou va deixar escapar de manera increïble una victòria que tenia a les mans a la pista del Capellades, tercer classificat de la lliga de Primera Nacional Catalana i candidat a l’ascens a Primera Divisió espanyola, a la que va perdre per 4-3.

A 2’42” del final, amb 1-3 al marcador, Marc Calvache no va aprofitar una directa per 10 faltes del Capellades que hauria significat l’1-4 i en aquest període de temps l’equip local va donar-li la volta al resultat en un final de bojos que, malauradament, l’equip groc-i-negre ja ha viscut en altres ocasions.

La primera part havia acabat 1-2 pel Congrés després que Marc Aubets marqués el 0-1 al minut 13 d’un tir llunyà, Adrià Rodríguez empatés al 18 i Marc Calvache, que al tercer minut de joc havia errat un penal, convertís el segon que va tenir a favor a tres segons del descans.

Als 10 minuts de la represa, Uri Morell va fallar una falta directa després de la targeta blava que va veure Joan Masoni, però Marc Calvache va fer l’1-3 quan en mancaven 9 que posava les coses molt bé pel Congrés. El mateix Calvache va tenir al seu stick l’oportunitat de fer l’1-4 amb una segona directa a 2’42” del final, però no la va aprofitar i aquí va començar el malson dels homes d’August de Nòbregas, que en aquest curt període van encaixar tres gols a 2’30” a 1’45” i a 24 segons per acabar, un de David Rodríguez y dos de Jordi Masoni, que van condemnar al Congrés.

A la propera jornada el Congrés, que segueix setè a la classificació amb 41 punts, rebrà a casa al Caldes, que és vuitè amb 40.

FITXA TÈCNICA

Capellades HC, 4 (1 i 3): Marc Rojas, Jordi Masoni (2), Àlex Córdoba, Xavier Muntané, Joan Masoni, David Tarrida (1), Joan Manel Marcos, Víctor Moreno, Adrià Rodríguez (1) i Diego Díaz

CP Congrés-La Sagrera Es Mou, 1 (2 i 1): Àlex López, Marc Aubets (1), Albert Aubets, Marc Calvache, Uri Morell, Martí Ferrer, Jordi Arboix, Pau Aparicio i David Salelles

Gols: 0-1, Marc Aubets, 13’; 1-1, Adrià Rodríguez, 18’; 1-2, Marc Calvache (p), 25’ (descans); 1-3, Marc Calvache, 41’; 2-3, David Rodríguez, 48’; 3-3, Jordi Masoni, 49’; 4-3, Jordi Masoni, 50’

Àrbitre: Marc Soler. Targeta blava a Joan Masoni. 10 faltes el Capellades i 8 el Congrés

RESULTATS DE LA JORNADA

De la resta de resultats de la jornada destaca la victòria per 6-7 del Primera Catalana a la pista del Palafrugell, un dels gallets de la categoria, amb 6 gols de Yerai Cebrian.

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023