El Prebenjamí A s’uneix al Benjamí B a les finals del Campionat de Barcelona

El Prebe A jugarà la fase final el 13 i el 14 de maig al Prat de Llobregat i el Benjamí B la de la seva categoria el 6 i el 7 de maig a Vic

25/04/2017El Prebenjamí A del nostre CP Congrés-La Sagrera Es Mou va guanyar el darrer cap de setmana a l’Igualada A per 3-2 i la victòria, combinada amb la derrota del Manlleu B contra el Caldes A (1-3), el va fer passar de la cinquena a la tercera posició del seu grup de Preferent de la categoria i el va classificar per la fase final que els dies 13 i 14 de maig es farà al Prat de Llobregat.

El Prebe A s’uneix així al Benjamí B, que la passada setmana també es va classificar pel Campionat Territorial de Barcelona de la seva categoria que el 6 i el 7 de maig es farà a Vic i aquest dissabte va certificar el segon lloc del seu grup amb un empat contra el Torrelles (3-3).