El Prebenjamí A lluita aquest dissabte per classificar-se per les finals del Campionat de Barcelona

Una victòria sobre l’Igualada A combinada amb un empat o derrota del Manlleu B contra el Caldes A li donarà la classificació

22/04/2017

Després del descans de Setmana Santa, torna l’activitat per a molts dels equips del club. Malgrat que encara no tornen els tres Sèniors i els dos Alevins que van jugar a Preferent, aquesta setmana els nostres equips tenen 15 partits, 11 a casa i 4 a fora, i un d’ells, el Prebenjamí A, té opcions de convertir-se en el segon equip del club en classificar-se per una fase final aquesta temporada després del Benjamí B.

El Prebenjamí A és ara mateix cinquè amb 19 punts en un grup P4, en el que se’n classifiquen tres pel Campionat Territorial de Barcelona, però rep al tercer, l’Igualada A, que en té 20, mentre el Manlleu B, que és quart també amb 19, juga a casa amb el líder, el Caldes A, que no ha perdut cap partit.

Per a classificar-se, el Prebenjamí A necessita guanyar a l’Igualada aquest dissabte a casa (15.00 h) i que el Manlleu B no empati o perdi amb el Caldes A, dos resultats que són factibles.

El Benjamí B, per la seva banda, ja està classificat per la fase final del Campionat Territorial de Barcelona i juga a casa (18.00 h) contra el Torrelles A, penúltim del grup P4, amb l’objectiu de sumar el punt que li falta per mantenir la segona posició que ara ocupa.

Dels partits programats aquesta per setmana ja se n’han jugat dos. Els Veterans A no van jugar dimecres a casa contra el Canet, però si ho van fer divendres a la pista del Sant Celoni, on van guanyar 4-6, mentre els Veterans B van empatar a la del Montbui (1-1).  La setmana la tancaran diumenge dea de Sant Jordi pel matí, també a casa, dos amistosos femenins del nou MiniFem de la propera temporada i de l’actual Fem16, tots dos inclosos al programa de les Festes de la Primavera de la Sagrera. 

Aquesta és la graella de partits

Imatges per la història del Clàssic

2015
2016
2018
2020. Pandemia
2021
2022
2023